Nicklerinizin Anlamları ?

EzLn` devrimci bir grup adıdır,Z'e harfi Zapatista ismindeki bir devrimciyi temsil eder,türkçe okunuşu Zapatista Halk Kurtuluş Ordusu,diger okunuşu:Ejercito Zapatista Liberation Nacional'dir. :)

bAwd = Pezevenk Demek =)

0k[A`]n`` bi anlamı yok yabancı nickleri özenti olarak algılıyorum onun için kendı ismime şekil verdim kullanıyorum.Yabancı sözleri özenmeyelim ! :D

DeJaWu = Yaşanılan bir olayı daha önceden yaşanmışlık veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusudur .

~`eytanaUydum`aby~ Anlamı SeytanaUymaqq :D ozeLden Msj ataRsanız anLatırıM seytanaUyma SebebiMii.## :]]

BenimKisi ~ Amon`|R|a-* = anLamı Mısırın Ateş Tanrısının İsmi...

Okan güzelsin iyisin,ama clanının adı şeytanın avukatları degilde niye lawyer's of dewil hacı :)

`~Turk`uA`Zzz~

Turk = Türk :D
uA = uLTrAsLaN
Zzz = Uykucu

Tam beni yansıtıyor :D

Asıl mewzu Turkuaz bn şundan seçtim Ne MAVİ Ne YEŞİL ?? Denqe Söz knusu e zaten Turkuaz ı bilmeyen yoktur heralde Mavi ve Yeşil karışımı renk ama arkadaşar lütfen alıntı ve taklit yapmayın orjinalliği seven biriyim ve ismimin orjinal kalmasını istiyorum eskiden (2 yıl :D) beri bu nicki kullanıyorum değişmesini istemiyorum saygılar

haa bu arada eski nick imi yazmayı unutmuşum -Turq[Ua]Zzz*- beni bilen bilir bende bilenleri bilirim :)

Yorumlara devam..

` [a $ q | m] ` bu nicki cok kuLLanan waR yani ka$aR oLdu :D ara sıra kuLLanıoRum
`. duyqu`sA| :'[ pjj ;] duyqusaL pjj :)
` . A s j c H j | d . # Asi cocuk (H)

Güzel..

Devam.. ~

Out[L]awZz kafadan sallamıştım anlamı kanun kaçağıymış :D

nickim : ~ m0rtaL s`n.# ölümlü günah demek

LeaF ot anlamında :)

benim nick : Neumaticos`, italyanca türkçe anlamı s*kci :)

Benimkinin bi anlamı yok :D

Geri