-NietzsChe [Vs] dont s.k ATARLI GENC.

"kalorifer terk"

Şimdi ki qençler çok sert qood Lck :D

biraz fazla olmamış mı kankiler? :001_rolleyes: Ezmeyin şunları ya çeneleri çok açılıyor.:sneaky2: Başarılar beybiler.

La daha düne kadar kingof kasıyodu ameLe sümüğü . daha yaşı 15 genç demez mi :D

allahın Liseli ergeni :D

ql ... zamanında dont sk ıyı koymuskı bole laflarla ezmeye calısıyonuz ızlenımime gore zamanında koymasa hıc laf bıle atmassınız haksızmıyım ?

Laaa 1oo kere koyduk artz'de 4Leath'ada aLayı bot :D ezme ordusu :D

bende size sevgilerimi yolliycam.Tartışmayı kesin gl verin geçin.

GL Harici Post Kasmayın!

+++ updullah
hurdacı kankime ve liseli yaralı style kankilerime sevgilerimi yolluyorum

bak koçum ; sen şimdi beni sinirlendiriyorsun ; 200 liralık telefonunu sol gözüne dayayıp aklım 2mp. ' yi geçmez demek güzel birşey.
bir yandan da arkanı kolorifere dayama fazla yakarsın yanaklarını . ama gerçi tipten belli fakirsin , dayama fazla üşütürsün yanaklarını.

ns'lere gele.

bak koçum ; sen şimdi beni sinirlendiriyorsun ; 200 liralık telefonunu sol gözüne dayayıp aklım 2mp. ' yi geçmez demek güzel birşey.
bir yandan da arkanı kolorifere dayama fazla yakarsın yanaklarını . ama gerçi tipten belli fakirsin , dayama fazla üşütürsün yanaklarını.

ns'lere gele.
Eyv knki cok üstüne gitme cocugun ya bu sefer bi yerini yakar filan sorun cıkmasın :)

mal mal konuşmayın 2nizi ezdiğimi adınız gibi biliyonuz bay.

Adamsın lan medo :)

ns'lere gele.
haklısın sende
oğuza bak atarlara gelmiş :D 97'li oğuz :D

haklısın sende
oğuza bak atarlara gelmiş :D 97'li oğuz :D
Ya cocuk ergen gerisi yaratık ailen senin beyinciğini aldırdı galiba posttt atmaaa.
Bak iyice oku p-o-s-t a-t-m-a . Evlat olsan beslenmezsin sen ya.

Geri