-NietzsChe` [Vs] FSG 12-0 Gelmesinmi yaaaaaaaaaa

hasib tek kaşlı seni

qiovinco frouzhers ve ben olmadığım için olan bir yenilgi merak etme gh sandığınız bileklerimiz her zaman için türkiyede en iyi ;)

Aboww bu adama kafa tutmayın :d

kaydeşşşşşşşşşşşşşşş senın gh oldugunu herkes gordu vol1 de acarsan vol2 gelır kı dıosunkı qiovınco yok dıosun lan amele zatan senınle ıbonun aynı macta oldugu gorulmusmu he ? niesını acıklayım kesın pc en bozuktur . ıkınızde aynı evde aynı pc de aynı hileyı kullandıgınız için ok mu türkiyenın en ıyı bılegı dıor q..k şizofrenı gecen pub gordum hs yıyor vuran adama dıorkı senı cok pıs yenerım felan olm sızın beynıniz bulanmıs kendınızı en ıyı sanıorsunuz ama salak sınız salak ok ! aynı pc aynı hile unutma bunu herkes de bılıor ztn

Vay be adamlar dağılmış :D Biz gittikden sonra böyle oldu :D

lan bebe al bu balyoçun bana yapmaya çalıştığı movienin tüm sahnelerinde bana sıktığının kanıtı. ilk o bana sıkmaya calısıyo ? ve eline beline veriyorum. bunu da in ward dan mı ne biri yapmış. lan Allah ın ezikleri. süt ben pub mu girerim asdfasdfasdfasdfasd . iboyla günde en az 3-5 kez aynı anda maça gireriz. hepsi de 12-0 ake :DAFSDFASDFAD istiyosan benim banlı üyeliğin profil gir özellikle geçen yaz attığüımız maçları gör. bizi tanıyan tanır koç .

kaydeşşşşşşşşşşşşşşş senın gh oldugunu herkes gordu vol1 de acarsan vol2 gelır kı dıosunkı qiovınco yok dıosun lan amele zatan senınle ıbonun aynı macta oldugu gorulmusmu he ? niesını acıklayım kesın pc en bozuktur . ıkınızde aynı evde aynı pc de aynı hileyı kullandıgınız için ok mu türkiyenın en ıyı bılegı dıor q..k şizofrenı gecen pub gordum hs yıyor vuran adama dıorkı senı cok pıs yenerım felan olm sızın beynıniz bulanmıs kendınızı en ıyı sanıorsunuz ama salak sınız salak ok ! aynı pc aynı hile unutma bunu herkes de bılıor ztn
ben qiovinco
khardeshle aynı anda girdiğim maçı 6 yıldır hiç kaybbetmedim khardesh benleyse koçum karşı takım dalgaya alsak bile ezilir hile diye ağlar örnekler vereyim birlikteyken http://www.netbilgini.net/mac-ve-vsleriniz/129785-rd-j-w-4rmy-zone-hem-de-4v5.html tabi sen buradaki sslerin silnmemiş halini görecektin ;) ya da buradaki ssler silinmiş ama göreydin 2 kişinin(kardeş ve qiovinconun ;) ) 20şer killerini http://www.netbilgini.net/mac-ve-vs...tag-akar-team-v-tk-team-oylesine-bir-mac.html
koçum alayını ağlattım ok?küfür yemediğim kalmadı he bu arada balyozun moviesi var kaç tane hala gh dmem çünkü ezik aga ezik bn kimseye gh demediğim için en iyiyim.balyozun son moviesinde fsg maçından yani khardeshin moviesinin çıktıgı maçtan alınan hltv de yapılmış ve orada görüyoruz ki balyoz ilk sıkmaya başlıyor ve khardesh sese bakıyor yani khardesh temiz ;) eX JuqAdoRes. | cLan Gh Movie | SK Gaming eniyiyim (nokta) ağlamayan yok...

Geri