0
EXE RANK
~ninjafAré ^
Fexe Kullanıcısı
İÇERİK EDİT #
konu kilit.
konu kilit.
Arkadaşım ben 2 ay durdum hepsinin ne oldugunu cozdum ve bilal le de kavga ettik tagı sil dedi sımdı derler clan dan attık mattık onlar kımkı clandan atsınlar beni + atsa bile clanmı yok bilader kendı clanımı kurarım cokmu zor ama adamlıkları bu kadar herkeze sover soverler ardından yüz yüze gelınce kanka ayağına yatarlar bu kadar basitBizim hakkımızda dedikleri doğru mu cidden ? Doğruysa bizim de diyeceklerimiz, ifşalarımız olacak![]()
emin ol değilBizim hakkımızda dedikleri doğru mu cidden ? Doğruysa bizim de diyeceklerimiz, ifşalarımız olacak![]()
hmm attınız ya benıYa ufuk allah askına kac aydır clandasın iyi güzel kimse sana birşey demedi ayrıca tugay için dediklerin hiç agıza alınır laflar değil ve sen bilale atının bılmem nesınden mermı ıyı gıdıyormus falan dıyorsun bız burda senın 124214 tane recoıl kullandıgını nbye konu olarak acıyormuyuz 1 2. be adam sen bu kadar aydır burdasın clandasın senın yuzunden adamda attık clandan bılıyorsun senı sevıyoruz dıye ama yazık yanı sana neden clandayken boyle bı konu acmadında clandan ATILDIKTAN sonra böyle birşey yaptın yoksa sende mi o zaman bizim yalakamızdın ? [Non] ' ShabLaqOow`Cee
clandan atıldıktan sonra bu yalanları söylemen karakterini belli etti la senin1.cisi ufuk sen demıoymudun bıraz once yorumlarda lınk atıcam 2ay bu clanda oynadım kimse hile değildir noldu biri damarınamı bastıda bu kadar cellallendin. he ?
nısını kazıma da yaptın varya bu konuyu okuyanlar emin ol ki biliyorlar senın ne oldugunu bilader yazık sana ya acıyorum sanalla kafayı yemıssın senclandan atıldıktan sonra bu yalanları söylemen karakterini belli etti la senin
sen hala konusuyonmu la mal gh moviene ql attınmı ?Banamı diyorsun biyerlerini kaldırmışlar diye aa adama bak ben karısı sankı her maca bılalı alıyor dedım sen ne turetıp turetıp kendını haklı cıkarmaya calısıyorsun hem cok adamsın ya 1 saattır odaya cagırıyoruz yuz yuze konusmak ıcın neden gelmıyorsun ?