No`se Resist[a] # Team vs d.M | Clan - Skora Gel NSR AKAR ;)

0
EXE RANK

vaLiente.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLiente.
Arkadaslar Heroe Turc`s Team yani benim eski clanımı yenmişler bide benim yeni clanla atalm dedik acaba nolacak ;)

Buyrun Skor . Bi yorumu Cok görmesseniz Seviniriz
Mac Tekliflerine her zaman acığız Fake team olmamak şartıyla. .
1407d1274866515-no-se-resista-team-vs-dm-clan-skora-gel-nsr-akar-dm-vs-nosejpg

Fena Akmıştık Serhat Bu Macta =) Ben Ucmusum :D:D:D

Bunlar Bide Hereo Turc`s #'yu Yenmişlerdi Demi :D:D:D

Karde$im qL Çok saglam adamlarsiniz vaLiente özelden konuşabilirmiyiz

Fena Akmıştık Serhat Bu Macta =) Ben Ucmusum :D:D:D

Bunlar Bide Hereo Turc`s #'yu Yenmişlerdi Demi :D:D:D

evet enginim Heroe yu yenmişlerdi .) Her zaman akıyoruz babacan bi bu maç mı :D sen iyi kastın eline saglık kardesm :)

normal bir skor yani kadroya baksana tebrikler :D

heRturLu akarız babos bılosun xD

socl sw da anti duck sistemiyle maç atalım ?

maç atarız da maç socl olmayan sw de atılmaz :)

serhat az bıraz delıkanlı olsan gercegı soylersın neyse arkadaslar t de ılk el team olarak 2 3 kısı bırbırını vurdu qL ver hazır deılız dıe serhat yanı valıente olmaz dedı zaten ct nın ılk elı alması ne demek herkez bılır ha ondan sonra kdr aequtas yanı eren fln gırdık arkadaslar mactan sonra hltw atmadıkları ıcın kendımız sokmak ıstedık olmaz dedıler acıcaz dıyınce mac baslamadan banladılar basılarınızın dev***** dılerım qq

serhat az bıraz delıkanlı olsan gercegı soylersın neyse arkadaslar t de ılk el team olarak 2 3 kısı bırbırını vurdu qL ver hazır deılız dıe serhat yanı valıente olmaz dedı zaten ct nın ılk elı alması ne demek herkez bılır ha ondan sonra kdr aequtas yanı eren fln gırdık arkadaslar mactan sonra hltw atmadıkları ıcın kendımız sokmak ıstedık olmaz dedıler acıcaz dıyınce mac baslamadan banladılar basılarınızın dev***** dılerım qq

Gel hltv ' ni atayım direk quit cektiniz. sizler helal demesini bilmezsiniz bir gün de kabul edin yenildik eyw deyin cıkın nolacak ki. ben macı baslattım qL die kac kere yazdım benim sorunummu ha gelirisn sana bide avans vereyim ben gene atalım gene yeneriz rahat ol sen ;)

hadı be atma 1 mermı bıle atmadınız elı aldık sora konusmaya basladınız

Bune sedat dışı fake ben yokm:):)

Sen oluncada atarız problem degil.. ancak iyi biliorsunuz ki 3 3 5 verdim koca koca yazıyor orda mac baslıyor die göremediniz yani orada macın basladıgını dimi . o kadar yazdım qL qL die onuda göremediniz ilk eli verdiniz sora benden res istediniz yok yaa bende atıcaktım dimi. Ama pisman oldum biliomusun atıpta yenseydik keske. gene skor degismezdi. madem bi res etkiledi sizi koca mac 1 el alabildiniz o kadar iyiydin o kadar güveniordun kendine anca 1 el mi alabildiniz : ) delikanlılıgı bana sen ögretemezsin. gel sana bu macın hltv sini atayım hemen kacmasaydın zaten msn ekle hltv atayım dicektk fırsat vermediniz direk quit. gel bu hltv yi atmassam adam degilim. bırakın bahane üretmeyi Bir kere helal diyin emegin hakkını verin hep mi bahane hep mi bişe uyduracaksınız. Hadi allaha emanet polemige gerek yok gün gelir tekrar atarız merak etmeyin

bu kadar kavga edeceksınız neden ws atarsınız :D:D Yenen bellı yenılen bellı :D

Helal serhat da bunlar ezık =) baksana adam 17-2 frag yapmıs pub akıyor sankı qweqwe :D

bizim eleman ezmiş :D

cekemeyen anten taksın adamlar akıyo yaw:D

No`se Resist[a] # VoLtaqGio.

Geri