NOD32 ve ESET Keylerinin Bulunduğu Siteye Girmek + % 100 Çözüm + Yenilendi [ 2012 ]

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Hepimizin bildiği üzre virüs programı kullanıcılarının çoğu NOD32'yi tercih etmektedir. Bu nedenlede her kullanıcıda KEY arama derdi olmaktadır.

Ben bu aramaya son vermek için KEY'lerin bulunduğu Çin'a ait bir site buldum ve bunu konu olarak paylaşmak istedim.

Aşağıdaki sitede Eset Smart Security ve NOD32 keyleri hergün düzenli olarak paylaşılmaktadır.

Buyrun

Önemli Not: NOD32 ve ESET açık iken siteye girmeyi denemeyin. Siteyi tehlike olarak görmektedir. Sitede herhangi bir sorun yok. Kaspersky ile siteye uyarısız bir şekilde giriyorum fakat NOD32 ve ESET varken siteye almıyor. Tehlikeli birşey olsa mutlaka Kaspersky uyarı verirdi. Vermediği için site temizdir.

Konu 0 alıntı ile % 100 bana aittir.
Alıntı yapanlar lütfen belirtsin.

aga snn bu paylaşımlar takip ediyom devam paylaşımlar hll olsun...

Teşekkür ederim kardeşim sağolasın.

Eset kullananların işine yarar. Teşekkürler paylaşım için.

burç bu çin sitelerinin iconlarına kadar virüs dolu. O yüzden kullanıcıların dikkat etmesi gerek keyleri çekerken.

eyw kardeşim çok teşekür ederim

[quote="~`Dynac|]burç bu çin sitelerinin iconlarına kadar virüs dolu. O yüzden kullanıcıların dikkat etmesi gerek keyleri çekerken.[/QUOTE]

Ben bu dediğine katılmıyorum malesef. Kaspersky ve Avast ile siteye giriyorum her hangi bir uyarı vermiyor.

Ayrıca Kaspersky'ın keylerinin bulunduğu siteye girerkende NOD32 uyarı vermiyor Kaspersky veriyor.

+Günceldir.

Geri