NoixwOw~ v7 Orj. Cfg Netbilgini.com'un en çok hit çeken konusu ! Yoğun İstek üzerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumlarınız için teşekkürler hakkınızı helal edin benden yana helal olsun fake isen sanal alem ama yemin ediyorum şurdan şuraya gitmek nasip olmasın ..:)

Bu arkadaş Eski Toprak sözüne iyi alıştı haa :) İlk önce Burç abiden gördü sonra özendi söze canım kardeşim benim :) Sorsan bilmez o sözün sitede ki Plug-in'ler tarafından oluşturulduğunu ve +mesaj +teşekkür +post sayısı yüksek olan üyelere verildiğini :)

Hem bişey soracam senin kaç tane orjinal cfg'n var allah aşkına söyle? 5-10-20...? :)

Konu için sağol bakalım cs oynarsam birgün indiririm.

teşekkürler...

Bu arkadaş Eski Toprak sözüne iyi alıştı haa :) İlk önce Burç abiden gördü sonra özendi söze canım kardeşim benim :) Sorsan bilmez o sözün sitede ki Plug-in'ler tarafından oluşturulduğunu ve +mesaj +teşekkür +post sayısı yüksek olan üyelere verildiğini :)
o dediğin +mesaj +teşekkür +post bende yeterince mevcut yani var :) kafanı yorma kardeşşşş ayık ol ok bye ;) + ben kimseye özenmem özenmek nickini calmak v.s'yle olur bilmiyorsan öğretiriz sorun değil yani
Hem bişey soracam senin kaç tane orjinal cfg'n var allah aşkına söyle? 5-10-20...? :)

Konu için sağol bakalım cs oynarsam birgün indiririm.

Rica ederim.

Eyvallah İbo Real Hayatında Basarılar Dilerim

Cfg içinde Saol

Sayısını bile hatırlayamadığım orjinal cfg lerine bayılıyorum

Eyw İbo ;) - judezz`` * -eqz0tik pepe ws de yenılınce hesabı banlamıs puhahuahau asduahsd heLaL SAna ibo

Sayısını bile hatırlayamadığım orjinal cfg lerine bayılıyorum
Eyvallah SAĞOLASIN :)
Teşekkürler.
Eyw İbo ;) - judezz`` * -eqz0tik pepe ws de yenılınce hesabı banlamıs puhahuahau asduahsd heLaL SAna ibo
Sağolasın.
Rica ederim.

Gele ciğerim :)

Clan var kanki ama gelirim.

+

Madem davetliyim geri çevirmek olmaz bilirsin :)

Teşekkürler selamlar ..!

Kullanacağım. Teşekkürler :)

Teşekkürler.

Rica ederim sağolun.

sağolun eksik olmayın kardeşlerim :)

kaç kere aynısını dedin orj diye kimi yiyon ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri