20
EXE RANK
`korkunc` `FENA`
Fexe Kullanıcısı
[Non] ' Clan Oyuncuları REAL CFG&RC'leri Dev Konu.:wink:
Selamün Aleyküm arkadaşlar sizlere sözümü tutuyorum ve Non Clanındaki Arkadaşlarımın Real Cfg&Rc lerini Netbilgini Ailesine hediye Ediyorum Lütfen EMEĞE SAYGI...
Kesinlikle Fake değildir Nb de açılan konulardaki Bütün Cfg paylaşımları Fake Ama benimki Asla Değildir İster inanın ister inanmayın size kalmış birşeydir
Neyse Fazla uzatmıcağım.
Buyrun Biz [Non] ' Clanı olarak böyle bir paylaşım yapmayı düşünüyorduk nasip bugüneymiş İnşallah denersiniz memnun kalacağınızdan eminim
[Non] ' Clan Oyuncuları CFG & RC'Leri :
Buyrun Link :
http://www.multiupload.com/WTA36PJ38N
Yukarıdaki Linkteki buLunan Aşağıdaki Oyuncuların Orj Cfg&Rc'Leri.[EMEĞESAYGI]
[Non] ' -Noix * <Eski Toprak>
[Non] ' ~neqativ3`
[Non] ' A y k 0 * <Dg>
[Non] ' sKy NeT;;4Ever
[Non] ' ~KucukbakkaLköyLüü
[Non] ' -sexaFoN *
[Non] ' ~ArgerLich *
[Non] ' - ~r0uLsticq ` *
[Non] ' ~kAtiL&bLL ^^
[Non] ' ShabLaqOow*
NOT : Deneyin Mutlaka Farkı Göreceksiniz Her Cfg birbirinden Sağlam yani o kadar diyorum.
Son olarak eklemek istediğim ; 3-4 arkadaşında Cfglerini konuya eklenti olarak ekliyeceğim Lütfen Emeğe saygı.
Selamün Aleyküm arkadaşlar sizlere sözümü tutuyorum ve Non Clanındaki Arkadaşlarımın Real Cfg&Rc lerini Netbilgini Ailesine hediye Ediyorum Lütfen EMEĞE SAYGI...
Kesinlikle Fake değildir Nb de açılan konulardaki Bütün Cfg paylaşımları Fake Ama benimki Asla Değildir İster inanın ister inanmayın size kalmış birşeydir

Neyse Fazla uzatmıcağım.
Buyrun Biz [Non] ' Clanı olarak böyle bir paylaşım yapmayı düşünüyorduk nasip bugüneymiş İnşallah denersiniz memnun kalacağınızdan eminim
[Non] ' Clan Oyuncuları CFG & RC'Leri :
Buyrun Link :
http://www.multiupload.com/WTA36PJ38N
Yukarıdaki Linkteki buLunan Aşağıdaki Oyuncuların Orj Cfg&Rc'Leri.[EMEĞESAYGI]
[Non] ' -Noix * <Eski Toprak>
[Non] ' ~neqativ3`
[Non] ' A y k 0 * <Dg>
[Non] ' sKy NeT;;4Ever
[Non] ' ~KucukbakkaLköyLüü
[Non] ' -sexaFoN *
[Non] ' ~ArgerLich *
[Non] ' - ~r0uLsticq ` *
[Non] ' ~kAtiL&bLL ^^
[Non] ' ShabLaqOow*
NOT : Deneyin Mutlaka Farkı Göreceksiniz Her Cfg birbirinden Sağlam yani o kadar diyorum.
Son olarak eklemek istediğim ; 3-4 arkadaşında Cfglerini konuya eklenti olarak ekliyeceğim Lütfen Emeğe saygı.