[Non] ' CLAN REZİLLİK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan awe_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

awe_06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
awe_06
mrhb,

ilk öncellikle sunu belirtiyim Ntkings tagıyla sxe ilk çıktıgı zamanlarda Non klanıyla en az 20 tane maç atmıssızdır 1 tane 12-0 , 2 tane 11-1 , 4 tane 10-2 digerleride 9-3 veya 8-4 tür.Bunu neqativ3 SAİM gayet iyi bir şekikde kendisi iyi biliyor şuan kendisi NON klanında inkar edebilir. şimdi bazı arkadaşlar diyecektir o SS'ler nerdedir bilmiş oldugunuz gibi bundan 1 ay önce KAZIMIN RAM hem hardisk yandıgında dolayı herşeyi gitmistir yoksa Non klana album yapardık bu 1.

2. Non sky net gelince kendisi hap fake uyelıklerle girip millete kufur etmektedir ornek olarak netbilgindeki shaqloqoww uyelıgıne gırıp akıl sıra mılletı rezil etmektedir fakat tam tersı +15 yasında oldugu ıcın sacma saban konular actıgı için kendısını rezıl etmektedir.

3. non sky net her gun bızım odaya fake nıcklerle gelip kazımı maca cagırır mac biter kazımı ozel bır odaya ceker kazım lutfen klana gel kanka eskılerı unutalım falan fılan herkezın onundede dıyemez ya ozelden yazar yada bır odaya ceker veya kazımın cep tel nosundan arıyıp kazım lutfen klana gel gibi kelımeler kullanmaktadır bu sky net oyle bır ınsandır kı mılletın arkadasından konusur sonra klandan atar sonrada 1 veya 2 hafta pesınden kosar yalvarır nerdeyse anasını vercek oyle bir insan arkadas.

4- son olarak burda ntkings tagıyla en cok olarak bız non klanı yenmızdır eskı tagımızla rwd tagıyla konu acıp cocukluk yapıyor sımdı o ss lerı bız koysak Non klanı dıye bısey kalmaz.

5- sımdı bazı arkadaslar kım oldugumu dusunuyor sadece sunu dıyecegım ESKI NON klandakı bır oyuncuyum suan hangı klandan dıye sorarsanız ntkıngs klanda degılım ntkıngs klanının nasıl bır kısılıge sahıp oldukları ıcın boyle bır konu acmaya ıhtıyac duydm sky netın nasıl bır .............. oldugunu ogrendım. NON KLAN EN SON OLARAK TURNUVADA HILE BULUNDUGU ICIN ELENMISTIR BUYUK GECMIS OLSN :)

skyneti yakından tanıyorum kendisi kişilik sahibi bir insan ve ayrıca ram yandı tamamda harddiske ne oluyor onu çözemedim bari harddiski yandı deseydin :)

ah kazım vah kazım :D:D:D ne yapıcağını şaşırdın ya ben ntkings değilim diyosun ama ss leri koyarım diyosun ahhahahhah :D:D 1 2 34 kazım yazık kazım türkiyenin en büyük albümünü yiyen kazım vah kazım ah kazım :D:D:D:D:D::D:D fakelerlede açmaya başladı ahhahahhahahhahahhahahha :D:D:D:D:D:D:

Bunu yazan ben deilim malın oqlu benm harddiskm yandı ram deıl

O bensem anamı sıksnler ama deilsem senin ananı tüm cümle alem siksin oce Albümü kimin yediqi ortada vol 47 oldu sen 5 er 5er atla anca yetiş asdfasdsa :D fake açan sensin ayrıca would tıpıne soktuqum sayım de fake 9999 üyelklerle yardırıyor :D:D:D

Awe_06 kimsin a.q madem o kadar çok b.k biliyon kim olduğunuda açıklada milleti birbirine düşürme reis ?

roListiq kazım 365 gün 6 saat sikerim seni :)

Ananda oyle dıyodu bi soktum öldü amk cılız bişey senin qibi kepçe sıska çelimsiz bebe :D

qweqweqweqweqweqweqwe tipine verem kazımmmmmmmmmmmmm :):):):)

ahaha diyene bak resmini saklar facesini isteyenlere de shablaqow tuqının facesını verır o tıple ya kendın tıpsızsız asosyalbebe:D

ah kaızm vah kazım canım kazım :D:D:D:D::D:D:D:D::D:D küfür etme kazım 1 2 3 4 kazım vo.50 kazım bu arada adminleri ip numaralarına bakabilirler :D:D:DD::D:D:D:
ah vah kazım :D

Boş kavgalar bunlar gerek bile yok yani kimin ne oldugunu bilen biliyor bilmeyende görüyor awe sana gelincede madem eski nondan birisin nt kıngde degılsın milletin derdi senimi gerdi amq sanane milletten?

ah kaızm vah kazım canım kazım :D:D:D:D::D:D:D:D::D:D küfür etme kazım 1 2 3 4 kazım vo.50 kazım bu arada adminleri ip numaralarına bakabilirler :D:D:DD::D:D:D:
ah vah kazım :D

sKy Net tugay sen harbı cocuksun herkez benı kazım sanıyor koptum :))))))))) admin cagırında baksın ip kazımkıyle uyusuyormu dıye orospu cocugu ananı sıkıyım senın sky piccc

Boş kavgalar bunlar gerek bile yok yani kimin ne oldugunu bilen biliyor bilmeyende görüyor awe sana gelincede madem eski nondan birisin nt kıngde degılsın milletin derdi senimi gerdi amq sanane milletten?

NON klanı gıbı bır orospu cocugu klan olunca boyle bir konu acmak imkansız gıbı bır sey.

tugay kazımı telden arıyor , özel odaya çekiyor yalvarıyor(?) , pm atıp clan çağırıyor ve sen bunların hepsine şahit oluyorsun :S
sen cinmisin gardaş ? :) ulan ne koptum 1 2 3 4 manuel kazma kendisi değildir clanından birisidir aq copy paste olay tmamdır
kazım sırf beyinsin amk :)

of sadece gülmek kalıyo heral de TUGAY varken sen annenin karnın da onu izliyodun :) artık o konuyu açan kimse alınsın üzerine ;)

olm sizin varya o yurudugunuz yollarda olan kaldırımları yapan fırmada calısan adamın ben annesıne panel kurym bu sıteye uye olan herkez vıp olarak gırsın burak realınle konu ac kazım senı neden cagırdıgımızı bılıyorsun demı senı rezıl fakır pıcı

Geri