[Non] ' Clanı takım olarak Cs`ye veda ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ShabLaqoOw*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ShabLaqoOw*
Arkadaşlar öncelikle herkeze Selamın Aleyküm . Clanı kapatma sebebimiz herkezin bildiği gibi sxe'nin kırılması inexinferisin neredeyse bütün csye yayılmasıyla oyun oynanmaz bi hal aldığı içindir. Clanın şu anlık tekrar kurulma gibi bir ihtimali yoktur . Ancak sxe güncellenirse düşünüyoruz ama bu da sadece bir ihtimal . Bunların yanı sıra cs aleminde ne kadar tartıştığımız ve küfürleştiğimiz oyuncu arkadaşlarımız varsa hepsinden birer birer özür diliyoruz . Son olarak herkeze cs'de başarılar diliyoruz. [Non] ' clanı olarak artık YOKUZ.

b4f6t.png
[Non] ' ѕнαвlαqσσω`Cee

b4f6t.png
[Non] ' ~ηєqαтιν3

b4f6t.png
[Non] ' ~ĸαтιl&хвll ^^

b4f6t.png
[Non] ' ѕкуηєт

b4f6t.png
[Non] ' кυcυквαккαlкσуlυ

b4f6t.png
[Non] ' тнЗ_н4тт4в`

b4f6t.png
[Non] ' -ѕєχαƒση●

b4f6t.png
[Non] ' A y k o <Dg>

b4f6t.png
[Non] ' яιѕυѕ `ηƒl

b4f6t.png
[Non] ' єנєcтι̇ση

b4f6t.png
[Non] ' αяcнlσνє кιllє∂ -

b4f6t.png
[Non] ' -qℓσя.

b4f6t.png
[Non] ' ηow ғor leĸe&love

En güzelini yapmışsınız . Tebrikler

hadi hayırlısı eskilerden kim kaldı artık .

teşekkürler

realde başarılar eski clanım :)

Realde başarılar.

Beyler Allah yardımcınız olsun Realde başarılar :)

realde başarılar hepinize :)

Başarılar..

az tartışmadım sizle sizde hakkınızı helal edin ama bir önerim var steam geçmenizi tavsiye ederim 1.5in boku çıktı zmanında maçlara almadığımız cfg isteyenler şimdi clan kurup herkese artislik taslar olmuş 1.6 beklerim

#juNior

az tartışmadım sizle sizde hakkınızı helal edin ama bir önerim var steam geçmenizi tavsiye ederim 1.5in boku çıktı zmanında maçlara almadığımız cfg isteyenler şimdi clan kurup herkese artislik taslar olmuş 1.6 beklerim

#juNior
hLL knk adamsın adam .

Öneri ve tebrikleriniz için teşekkürler :)

#juNior

knk iyi diyorsunda 1.5 in o kötü ortamını 1.6 ya gecırmemek lazımm üstüne alınmasın kımsede alınması gereken bılıyor ..

#juNior
seco helal kanka. keske 1.6 geçseniz :) saim abiye az demedim bunu neyse başarılar eski clanım ve biricik kardeşlerim hepinize hayatınızda mutluluklar dilerim :)

knk iyi diyorsunda 1.5 in o kötü ortamını 1.6 ya gecırmemek lazımm üstüne alınmasın kımsede alınması gereken bılıyor ..
batu bi yerde haklısın ama bu admlar seviyeli adamlar durduk yere kımseye kufur ettıklerını gormedım clanda bulundugum sure içinde. sanmıyorum yani hepsi neyın ne oldugunu bılen adamlar. sen haklısın tabi 1.5de o kadar cok cocuk varki dedigin gibi

yolunuz acık olsun :)

Eyvallah Kıhardeheşlerim asdlasd :):):)

Realde Basarılar Hepinize Geri Dönersiniz İnsallah.

Ancak sxe güncellenirse düşünüyoruz ama bu da sadece bir ihtimal

sadece ihtimal yazmıssın ama ben yinede yazayım sonucta sxe güncellensede hilesi cıkıyor malesef o yüzden dönmeyin hem 1.5 oynayan cok az kişi kaldı 1.6 steam geçtiler csnin yeni versiyonu bile cıktı cs:go bırakın artık 1.5 i tavsiyem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri