[Non] ' Clanı takım olarak Cs`ye veda ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bıraktıysanız napak ? bizemi bıraktınız ne yaparsanız yapın :t

once wlawson sonra ndd ve sonra non oyunun bundan sonra ne tadı kalırkı daha doqrusu 1.5ın bu olaydan sonra 1.5 oynanmaz hale gelmıstır ınsh gerı donersınız basarılar realde

Ancak sxe güncellenirse düşünüyoruz ama bu da sadece bir ihtimal

sadece ihtimal yazmıssın ama ben yinede yazayım sonucta sxe güncellensede hilesi cıkıyor malesef o yüzden dönmeyin hem 1.5 oynayan cok az kişi kaldı 1.6 steam geçtiler csnin yeni versiyonu bile cıktı cs:go bırakın artık 1.5 i tavsiyem.

yeni cs çıktı biz hala 1.5 :(

hayırlısı be gülüm :D başarılar realde kardeşim

[quote="-Nzd']bıraktıysanız napak ? bizemi bıraktınız ne yaparsanız yapın :t[/quote]
bos yapma. adam sanamı demiş madem istemiosun konuya girme hadi yol al.

Hayırlısı bakalım, iyi kötü çok anılarım geçti oradaki hepinizle :) Mesuta katılıyorum 1.5 oynanmaz hale geldi yeni sürümler çıkıyor biz Türkiye olarak hala 1.5 oynuyoruz ama nitekim artık eskisi gibi değil aklını başına alan steam geçiyor :) belli bir yere gelmek istiyorsanız bu iş 1.5'te olmaz malesef neyse iyi forumlar.

[quote="-Nzd']bıraktıysanız napak ? bizemi bıraktınız ne yaparsanız yapın :t[/quote]
Ozaman konuya niye yorum atiyorsun kardeşim umrunda değilse.

her ne kadar pek samimi olupta sevmesemde, bıraktığınız iyi olmuş yeni oyunlarda realde başarılar dilerim

kardes sen ve senın gıbıler ıyı anlasın sunu cs nın lokomotıf takımları bır bır gıdıyo once ndd sonra w lawson sonra non kaldıkı homeland gdr bu takımlarda gıderse eger sız ve sızın gıbı ezıklere gun dogar aslında bı yandanda amacınız kalmaz oyunda amacınız bu takımlar gıbı olmak deılmı sımdının takımlarına bakıyosun mf mıs ruheumonmuıs bılmem ne bılmem ne emın olun su takımların yerını asla alamazsınız hadı yoluna fevzımertmıs nzd mis

kardes sen ve senın gıbıler ıyı anlasın sunu cs nın lokomotıf takımları bır bır gıdıyo once ndd sonra w lawson sonra non kaldıkı homeland gdr bu takımlarda gıderse eger sız ve sızın gıbı ezıklere gun dogar aslında bı yandanda amacınız kalmaz oyunda amacınız bu takımlar gıbı olmak deılmı sımdının takımlarına bakıyosun mf mıs ruheumonmuıs bılmem ne bılmem ne emın olun su takımların yerını asla alamazsınız hadı yoluna fevzımertmıs nzd mis
Hackeremre ve tayfası

1.5 de artık sxe güncellensede hemen çıkıyor hilesi onun için en iyisi 1.6 steam bence bu böyle devam ederse 1.5 i oynayanlar yok denecek kadar aza inecek

reaL başarıLar

Non kim la :t gereksiz bir konu bence.

2 Gunluk clanlardan bizde soguduk wlawsondan ciktiktan sonra wlawsondaki samimi arkadaslarla steam gectik ama pek istedigimiz gibi olmadi sonra yeni maceralar aradilar hileninde etkisiyle 1.5 den koptular sizinde ilk olarak steamin tadina bakmanizi tavsiye ediyorum evet cok kufurlesmisizdir ama kiytirik bir oyun icin elbetki deymez, realde basarilar :)

nightbir sen kimsinde eskilerden olacan kimse tanımıyorki seni bide böyle bir uğraş içinde 1.5ın bokunu yıyemeden 1.6 geçmiş zhazhazha :D

Baba çoğu şeyi cs ye getiren clandı bence harbi özeniliyodunuz kim ne derse desin ben şahsen uzuldum bırakmanıza ama hatırlanacagınızdan eminim noix'i ayko su sky netı benım gozumde bu kısıler kalacak non clanında ama Realdede Allah yolunuzu açık etsin beklerim Rasgele.. PAŞHASEDAT;;

nightbir sen kimsinde eskilerden olacan kimse tanımıyorki seni bide böyle bir uğraş içinde 1.5ın bokunu yıyemeden 1.6 geçmiş zhazhazha :D

Ebebeynlerin tanir beni canimin ici :)

Bakin iste boyle 2 gunluk bebenlerin diline dusuyoruz :)

harqneux millete laf atıcağına gelip baskasının konusunda post kasıcagına kingofa gir rank kas :Q

sxe'yi bahane edeceginize kendinize bakın veya 1.6 steam oynamayı deneyin.Bırakmakla en iyisini yapmışsınız o kadar kufur ye ye nereye kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri