[Non] ' vs [Jwu] ' 11-1 vol.5(bakarmısınız)

0
EXE RANK

mardinlibilal

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mardinlibilal
[Non] ' AGLATIR . ;]

dasfskdstysadsadsyauydsa9pdsadsasadsadısa yarılma mode on non aglatır aga :D:D:D:D::D:DDD

valla sizide muhattab alıp buraya ss koyduk ya neyse :D 2 atalım getir teamı yemez en iyisi fake tagla isteyelim maçı sizden

asudyrtydadpasduysadasdsadsadsadsa hll sana adamsın sen kralsın :D:D:D:D

gl başarılar :)

Homeland | CaPk!n[$s$] <DG>

Bu kadar düştünüz işte bunun adı tv istedilerde ağladımı oldu :D SkyNet nerde hadi banlamadıkta bu sefer niye kaçtı tv vermeden bu kadar eziksiniz işte Letais -A- tagını aldınız geldiniz şerefiniz haysiyetiniz nerde kaldı ? 12-0 ın acısı hala gitmemişki böyle yaptınız ciğeri 5 para etmeyen haysiyetsiz insanlarsınız gitmedi. Ban Non klanını övmeyin sağda solda şöyle klanız böyle klanız diye atar yapıp konuşuyosunuz bize diyosunuzki 2. sınıf klansınız farkedermi 3. sınıfta olsak ne yazar ? Fake tagla maç alıp Sonrada sizi Non tagını alacak seviyeye getirmişse bi 2. sınıf klan, bu başarıdır ? Sizi bizle maça zorlayan neydi acaba o derecemi koymuşuz merak ediyorum ?
qL başarılar ..

Bu kadar düştünüz işte bunun adı tv istedilerde ağladımı oldu :D SkyNet nerde hadi banlamadıkta bu sefer niye kaçtı tv vermeden bu kadar eziksiniz işte Letais -A- tagını aldınız geldiniz şerefiniz haysiyetiniz nerde kaldı ? 12-0 ın acısı hala gitmemişki böyle yaptınız ciğeri 5 para etmeyen haysiyetsiz insanlarsınız gitmedi. Ban Non klanını övmeyin sağda solda şöyle klanız böyle klanız diye atar yapıp konuşuyosunuz bize diyosunuzki 2. sınıf klansınız farkedermi 3. sınıfta olsak ne yazar ? Fake tagla maç alıp Sonrada sizi Non tagını alacak seviyeye getirmişse bi 2. sınıf klan, bu başarıdır ? Sizi bizle maça zorlayan neydi acaba o derecemi koymuşuz merak ediyorum ?
qL başarılar ..

ADAMSIN ABİ ;)

Bende konuşmıcam ne halleri varsa görsün bu kadar düştüklerinide gördüm artık bişi demicem

sortimisin neyin nesisin netbilginde ss koymayı biliyosun burda artis artis konuşmayıda biliyosun senin çapın ne nona kafa tutuyosun bu arada biz hiç birzaman düşmeyiz maç istemeye geliyoruz bizle atmayıpta başka tagla gelip maç atmakta sizin ne kadar korkak olduğunuzu gösteriyo madem burda artislik yapıosun o zaman maç istemeye gelincede adam gibi tamam dicen atalım dicen korkmana gerek yok o ss leride koymicaktık ama sırf siz koydunuz diye koyuyorz maç atsanız bizle sabah akşam yenip wha gibi vol 18 çıkmak var ama sizinde kendi çapınızda şekliniz var belli fazla konuşma gl bize

Şimdi konuya giriyim dedim :) 12-0 yendiniz mi olabilir helal olsun ben yoktum bilmiyorum hangi takımla yendiğinizi de bilmiyorum daha yeni gördüm yendiğinizi o kadar farkla neyse eyw yenen adama lafımız yok.. Ondan sonra ki attığımız maçta real 5 nizi ağlattığımı da unuttum sayıyorum tw de verdim üstelik yanlış olmasın.. Kendinizi tanıyın artık bizi yıkamazsınız işte skynet hile yok bu hile yok şu hile diye diye kendinizi kandırırsınız hiç gerek yok biz sizin gibi 1.map de yenip 2. map atmamazlık yapmıyoruz biz neyse hadi yolunuza biz size ağır gelebiliriz ama 12-0 atan takım kral değildir bunu unutmayın (SHORTY) sana zaten lafım yok hani demişssin ya benim bunları lafım yok bugünu gördüm diye ABİ LÜTFEN LAF YAPMA :) lan sen laf yapsan nolur cs hayatın da ilk defa ismini görüyorum :) hadi yolunuza ;)

ah bizle maç yapsanız varya neler yapıcazda size yapmıyonuz korkaklar

Jwu hangi kafayla bize rakip olduğunuzu düşünüyorsunuz ? Bizi örnek alarak büyüdüğünüzü unutmayın GENÇLER.

vol kaç oldu sayamıyorum .

Gele clanıma.

[Non] is a MARKA.

kendi kendinizle muhabbete girin kral cocuklar

Geri