[Non] ' vs [Jwu] ' 12 - 0 ( korkusu bu olsa gerek )

ayyy krallar konustu :D 14 yasında bebesın dıyor benım yasım 20 kocum senın yasın 17 18 mı :D

date maç istemeye geliyoz neden atmıyonuz :D

Rüzgar bir kere senin konuşmaya hakkın yok.Ne zaman non ile maç atsak ya sen olmuyorsun olursan da frag olarak EN ALTTA oluyorsun buna rağmen en çok konuşan ve BOŞ YAPAN da sensin ayrıca kurduğun cümleler ilkokul seviyesinde bence yorum atarak kendini düşürme , Başarılar arkadaşlar.
sen kımsın la :D bı mac kasamayabılırım olabılır :D senı kım tanıyor yaw ılk defa qordum yenim .

mardinli abi şuku namazına git sonra gel gardaş bi boy abdesti falan yaw :D insan gibi konuşuyoz senin niye sesin çıkmıyo keke hayır mı la :D

lan mal maç istemeye geliyoz maç atmıyo amk korkakları anca netbilinden yaz

bılal kanak bırak daha ' da yorum yazmıcam deqmez .d

Çorap değiştirir gibi klan değiştiripte burda bana gelip kardeşilikten bahsetme bide.
Hayır anlamıyorum dün neydinki bugün ne olacaksın rüzgar. Tamam saygı duyuyoruz Non klan diyoruz kral bunlar diyoruzda polemiğnde bi sınırı var mk.

Yaşım 20 diyorsun hala "q" kullanıyorsun kültürsüz ve cahil birisin maçta söversin burda da tanımıyorum dersin sen böyle kişiliksiz bir insansın hala konuşup kendini küçük düşürüyorsun rezil olmaya devam et.

kardeşm senle bi sorunumuz yok adamlarının yaptığı ayıp netbilginden konşmayı biliyolar maç istiyruz atmıyolar madem kafa tutuyolar bize neden maç atmıyo o sortimidir nedir senle ilgili sıkıntımız yok eyw yinede

tamam sus kral.

kardeşm senle bi sorunumuz yok adamlarının yaptığı ayıp netbilginden konşmayı biliyolar maç istiyruz atmıyolar madem kafa tutuyolar bize neden maç atmıyo o sortimidir nedir senle ilgili sıkıntımız yok eyw yinede
Tamam kardeşim eyv başarılar.;)

Yaşım 20 diyorsun hala "q" kullanıyorsun kültürsüz ve cahil birisin maçta söversin burda da tanımıyorum dersin sen böyle kişiliksiz bir insansın hala konuşup kendini küçük düşürüyorsun rezil olmaya devam et.
macta soversın dıyor qwee :D tm sensın cocuk .

Çocuk ? sadece gülüyorum aptal herif.

Çorap değiştirir gibi klan değiştiripte burda bana gelip kardeşilikten bahsetme bide.
Hayır anlamıyorum dün neydinki bugün ne olacaksın rüzgar. Tamam saygı duyuyoruz Non klan diyoruz kral bunlar diyoruzda polemiğnde bi sınırı var mk.
senlik durum yok senin o clanındaki sortimidir nedir karaktersiz adamla sıkıntı var 1 defa yenip ss koyuyo üstüne konuyu güncelliyo oda yetmiyo maç ortasında panelden ban atıyo sabrında bukadarı kardeşm

mac 6-0 ne alaka -12-0 Capslock Acık Buyuk Konusuyorsun. Neyse gL. Ota Boka Konu Acmakdan Bıkmadnzmı :)

Geri