[Non] ' vs N.d.d 12-0 !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skynett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gL başarılar.!

yorumlar için sağolun

Nanı tugı bılaldan tw ıstedık gıt modem res atı sonra kufur eti bız kardes dedık ama sız kufur etdınız nasıl olcak

ql non teama.

teşekkürler

tugay ben kımsenın arkdasından 3d demem cocuk degilim utandıgıma yuzune soylememezlık yapayım ben süphelendıgım adamları sana zaten soyledım sen ona ragmen hala bu tur konusmalar yapıyorsan istedigin sadece polemiktir.

tugay ben kımsenın arkdasından 3d demem cocuk degilim utandıgıma yuzune soylememezlık yapayım ben süphelendıgım adamları sana zaten soyledım sen ona ragmen hala bu tur konusmalar yapıyorsan istedigin sadece polemiktir.
örneğin ben adam cs ye başladığından beri bana 3d diyor :) Ama kendi adamını bilmiyor..

örneğin ben adam cs ye başladığından beri bana 3d diyor :) Ama kendi adamını bilmiyor..
la olm sen bana kendın ıtıraf etmedınmı gosthum die neyin tribini yasıyon bi kere alan adam bi daha nie almasın ;)

la olm sen bana kendın ıtıraf etmedınmı gosthum die neyin tribini yasıyon bi kere alan adam bi daha nie almasın ;)
lan yalan söyleme ya millet bakıcak diye beni düşürmeye çalışma akıllı sandı kendini AZİZİ sevmesem bişey itiraf ederdim burda alayınızı rezil ederdim ama AZİZ real arkadaşım şimdi yol akıllı..

lan yalan söyleme ya millet bakıcak diye beni düşürmeye çalışma akıllı sandı kendini AZİZİ sevmesem bişey itiraf ederdim burda alayınızı rezil ederdim ama AZİZ real arkadaşım şimdi yol akıllı..
senle polemige girmiycem ısırıcak köpek havlamaz derler bizim orda yapcagın bişi varsa yap azizinde nasl player oldugnu herkz biliyo kasmya gerek yok

:) Sen malmısın AZİZE laf atıcağımımı sandın aziz real arkadaşım ;) Azizden duyduklarımı millete göstermycem .. Şu cs de sen beni popüler yaptın ya saolasın :)

barış polemik yaratmak gibi derdimiz yok biz senle maç atıyoruz ma. bitince eyw diyosun maçtan sonra sağda solda bilale 3d diyosun yada clandaki herhangi birine sizin şu clandaki awaymı nedir sağda solda çok konuşuyo akıllı olsun

başarılar non .)

Geri