örneğin ben adam cs ye başladığından beri bana 3d diyortugay ben kımsenın arkdasından 3d demem cocuk degilim utandıgıma yuzune soylememezlık yapayım ben süphelendıgım adamları sana zaten soyledım sen ona ragmen hala bu tur konusmalar yapıyorsan istedigin sadece polemiktir.
la olm sen bana kendın ıtıraf etmedınmı gosthum die neyin tribini yasıyon bi kere alan adam bi daha nie almasınörneğin ben adam cs ye başladığından beri bana 3d diyorAma kendi adamını bilmiyor..
lan yalan söyleme ya millet bakıcak diye beni düşürmeye çalışma akıllı sandı kendini AZİZİ sevmesem bişey itiraf ederdim burda alayınızı rezil ederdim ama AZİZ real arkadaşım şimdi yol akıllı..la olm sen bana kendın ıtıraf etmedınmı gosthum die neyin tribini yasıyon bi kere alan adam bi daha nie almasın![]()
senle polemige girmiycem ısırıcak köpek havlamaz derler bizim orda yapcagın bişi varsa yap azizinde nasl player oldugnu herkz biliyo kasmya gerek yoklan yalan söyleme ya millet bakıcak diye beni düşürmeye çalışma akıllı sandı kendini AZİZİ sevmesem bişey itiraf ederdim burda alayınızı rezil ederdim ama AZİZ real arkadaşım şimdi yol akıllı..