[Non] ' vs Rotss nuke t 12 0 kutayadan lamaya hediye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skynett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kötü bişey demedik dostum sadece player modelsini istiyorum dedim içiniz fesat

bizim içimiz fesat değil pampa mampa hayırdır 15 yaşındaki çocukla konuşmuyosun

EVET gerçekten çok bozuldum dur bi ağlıyım :) Lama denilen gerizekalı daha düne kadar kutay aimsin diyen gevşek clanıma gelip sonra çıkıp arkamdan aimsin diyen gevşek sen nesin lan.. ? Gençler anlatın bana şimdi sizin geçtiğiniz yoldan ben 5 kere turlamışım emin ol haa bu arada lama luma 7-5 frag atmışım doğrudur ama 7 kere adam vurdysam 6 kere heralde seni vurmuşumdur meydan kapıda enayi gibi çıkan çocuk seni.. Şimdi geçmişe gelelim emo tipli ipne seni :) clan kurduğun dönemler pub sw sine girdim clanın o sw deydi hepiniz nasıl ağlıyodunuz pub sw de la ben utanırdım yani orda o kadar ağlamaya helal olsun sana ONDAN sonra benimle aynı maça girip bana (SPAWNMIN MOVİLERİNDE BİLE BU KADAR CROS TİTREMEYEN DİYEN) tw girseydin qardaş boşuna olay çıkarma sen aktığını sanarken ben bu cs ye başka şeyler akıtıyodum anlıyomusun ? Haa frağıma laf etme d2 de ben kastım hatırlatırım onu koymayı istemedik çünki orhanla aram iyidir senin gibi gerizekalının yüzünden koymak istemedim :) Hee LAMACIMMM :) ONEY LA LAHMACUN GİBİ AQ :D neyse olaya gelelim NON şöyle bi clandır 7-5 frag atmak değil takımca oynamaktır 6 kere seni meydan kapıda düşürüyosam zaten 6 kere sarı girmek demektir bu anlıyomusun enayiii :) Tipine baktım harbi 4 paket kese kağıtlıksın o ne tip lan sen utanmıyomusun Cs oynarken :) jnrrr sana geliyim non seni çok üzdü heralde her konuda sen varsın Akrabaysak seni çokmu üzdü kim bilir sizin ailelerde neler vardır salaklar :) hadii uzayın şimdi 2 eneyii . biri mal biri diğerinden de mal :)

Ya tamam haklısın sensin.

Bacınız varsa bende talip olabilirim sınırsız gh alabilirim karşılığında :)

ağlaaaaaaaaaaaaa

gl kardeşlerime :)

Lamayı çözememiş gibisiniz hala ağlar o emzik al ver ağzına susun Problem ? :t ...

okanla kutay olmasa maç gg :D

bilader clandan cıkmama rağmen , o clanda oynadıgım 2 ay sürecinde kimsede hile olmadıgıdır ne kutay ne okan nede tugay bazıları ile kavgalı olsamda gerçekten dierleri gozumde hala aynı değeri taşıyorlar .)

Lama,Trophy yenilmişsiniz işte Zırlamayın bari
Başarılar.

Geri