`Ntkings. vs [Non] ' voL.47 YEPYENİ DAĞILMAYI BIRAK CS BIRAKACAKLAR ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinlikle haklı kazım :D:D:D

bizle uğraşılmaz nonlar , 2 kere düşünmeniz lazımdı ;)

[Non] da çok karakterli insanlarda var bu sıkaynet neqative qibi karaktersiz folloş adamlar da var yapacak bişey yk

ulan kazım lan kazım qh adamı maça alan kazım
Schwarze Tod'a gh almayanı sokmayan yusuf yusuf maçLarda her ss in altına aqlayan yusuf yusuf adam mı oldun lan asdfsadasd mendiL dayanmadı sana Tek başına hıç birinizin qücü yetmez zaten ;)

bizle uğraşılmaz nonlar , 2 kere düşünmeniz lazımdı ;)
Allahın malına bak gelmiş utanmadan yorum atıyor abi clana al tugay 3 seneddir tanısıyoz tugay al tugay clana kralım ben abi hahaha malın bebesi yüzsüz seni karektersiz bebe seni .d clan clan uç lan karakupek seni :D

Schwarze Tod'a gh almayanı sokmayan yusuf yusuf maçLarda her ss in altına aqlayan yusuf yusuf adam mı oldun lan asdfsadasd mendiL dayanmadı sana Tek başına hıç birinizin qücü yetmez zaten ;)

ya 1234 manuel kazma bi tane benim clanımın qh ss sini göstersene hadi bekliyorum o kadar büyük konuştun ya qh olmayanı almazsınız diye hadi göster bakalım göstermezsen en adi ...... ..ğusun. bekliyorum

Ulan hanqınız deıldınız bana laga luga yapma bida 14.4 müdür nedir bitane pub swniz vardı hem maçtı yardırıyodnz hem pub swsinde Allah'ın botları

Allahın malına bak gelmiş utanmadan yorum atıyor abi clana al tugay 3 seneddir tanısıyoz tugay al tugay clana kralım ben abi hahaha malın bebesi yüzsüz seni karektersiz bebe seni .d clan clan uç lan karakupek seni :D
lan amk bebesi çağır o oçuu tugayı yüzüme söylesin bekliyom hadi ? adam mısınız lan siz ? clandan clana uç diyo amk bebesi seni clana almıyorlar bu kadar koydu mu sana .

lan amk bebesi çağır o oçuu tugayı yüzüme söylesin bekliyom hadi ? adam mısınız lan siz ? clandan clana uç diyo amk bebesi seni clana almıyorlar bu kadar koydu mu sana .
Allaha şükür clan beni çagırıyorlarda senın gibi karektersiz olmadıgımı bildiklerinden clanımı satmadıgımı bildiklerinden sormaya gerek duymuyorlar canım benim kafana sok bunu :)

Ulan hanqınız deıldınız bana laga luga yapma bida 14.4 müdür nedir bitane pub swniz vardı hem maçtı yardırıyodnz hem pub swsinde Allah'ın botları

1234 manuel kazma bana yok şöyleydi yok böyleydi boş laf koyma icraat yap hadi ispatla ispatlayamazsan anneler günün kutlu olsun

1 2 3 4 manuel kazma :D

non clanına tugay çagırmasaydı eğer kazım yada şahinin yanına gelecektim 2. si burda gösteriş yapmaya gerek yok maksat kasmak degıl adam olmak sen kassan ne olur kasmasan ne olur maçtada goruyoruz senıde :D kralsın xeaven kral adam ntkıngde abi yacak bişi yok 2 3 gun sonra ordandan sv gidince cıkarsın maksat bedava admınlk olsun :D

2. Si non a senn gibi yalvarak girmedim davet usulu geldım sen yüzsüz bi gel saime soyle bi gel tugaya soyle karakupek seni .d

süzme mal bu ya :) 1 2 3 4 manuel kazma forever :)

ah xaven ah :D:D:D benle saimden dilendiğin clanı kim dilendi acaba millete skynet benim 5 senelik arkadaşım falan istesem clanına girerim :D sen varya üstüne para versinler yine almam odaya gel bakalım saimde burda ah ah :D:D

tugay olm bu senın 5 senelık arkadasın degılmıydı amq alalım clana baya sağlam bu cocuk hahaha :D s'kımın kralı senı :D

aynen :D:D 5 senelik arkadaşım nerden arkadaş olduk xaven :D

ulan kazma lan kazma :) anca odaya çek mik kapat söv :) yakışır kazmama :9 hadi gel 78.111.109.106 mikin açık olacak rahat ol bekliyorum ??

ah xaven ah :D:D:D benle saimden dilendiğin clanı kim dilendi acaba millete skynet benim 5 senelik arkadaşım falan istesem clanına girerim :D sen varya üstüne para versinler yine almam odaya gel bakalım saimde burda ah ah :D:D
size yalvardım mı la bi kere oğlum adam mısınız la siz ? çok adamsın ya amk salağı senden clan yalvarcam eski arkadaşım dedimde , eskiden oçlarını arkadaş edindiğimi bilmiyordum k.b :(
tugay olm bu senın 5 senelık arkadasın degılmıydı amq alalım clana baya sağlam bu cocuk hahaha :D s'kımın kralı senı :D
ya bi siktir git bundan 2 ay önce clana cpt gel diye yalvaran adama bak , muzzyde bilir bunları adam ol gel .

ADAM CAPTAN :D
size yalvardım mı la bi kere oğlum adam mısınız la siz ? çok adamsın ya amk salağı senden clan yalvarcam eski arkadaşım dedimde , eskiden oçlarını arkadaş edindiğimi bilmiyordum k.b :(

ya bi * * * * * * git bundan 2 ay önce clana cpt gel diye yalvaran adama bak , muzzyde bilir bunları adam ol gel .

Geri