Nvidia Ekran kartlarında Sxe 11.5 FPS Düzeltme !

11
EXE RANK

~TiM[e]-oVeR~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.google.com
~TiM[e]-oVeR~
Threaded Optimization"(Bağlantılı Optimizasyon) Kapalı olarak ayarlanmalı.

Paylaşım için Teşekkürler.

Yorumlara göre sabitlerim

teşekkürler müco da benim ekran kartı Diretx bular bilir misin fps 100 yapma

Daha çok kullanılanları yapıyorum

senmi buldun müco bunu qwewqewq :D sxe nin resmi sitesinde verildi zaten ve fps yle alakası yok :D

[quote="~By.']teşekkürler müco da benim ekran kartı Diretx bular bilir misin fps 100 yapma[/QUOTE]
Diretx diye bi ekran kartı modeli yada ekran kartı ilk defa senden duydum acaba onboard ekran kartı olabilrmi ?
yada demek istediğin Direct 9.0 veya 10.0 olabilrmi bunlarsa ekran kartı ile fps alakası yok . :S

Fpsyle alakası yok diyenler denesin.

Kardes SiS ekran kartı bulursan sevınırım :D

arkadaşlar ben de son birkaç sxe sürümümden beri open gl hatasıyla karşılaşıyorum.benimde ekran kartım nvidia yanlız bende bu kartı bilgisayarcıdan aldım,yani cd si falan yok elimde.(win 7 oldugu için driver kendisi yükledi,fakat ben zaten nvdia sitesinden en güncelini indirdim).diyceğim o ki bende "nvidia control panel" yok.bunu bulabilceğimiz bi yer varmı? çünkü bu ayarı yapabilmek için sanırım o program şart.bu konuda yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.teşekkürler

model : GeForce Fx 5500 256 Mb 128 bit

arkadaşım bi threaded optimizasyon yani bağlantı optimizasyonu kapatın die yazmış butun sitelerde ama bunu kapattığın zaman cs de opengl girince ekran kartınız opengl desteklemiyor hatası veriyor nvidia ekran kartlarında. yani bi faydası yok. sxe 11.4 mus sxe 11.4 fix1 veya 2 yada sxe 11.5 veya 11.5 fix1 hepsini denedim ama girmiyor arkadaşlar. doğru düzgün bi çözüm yok yani. format attım cs sxe sildm ekran kartını 10 sefer kurdum olmadı.... mecburen 3d takılıyoruz biz. nvidia ekran kartı kullanmayan arkadaslar diretmesin threaded optimizasyon kapatması hakkında çünkü işe yaramıyo :@

overclock yap en iyi fps düzeltme :) ama dikkatli yap yakma parçaları...

fps de bi sorun yok şuan. hem niye overclock yaparak pc kapasitesini zorlmaya gerek yok bir cs için pc bozmaya gerek yok. bu sxenin bir hatasıdır bence başka bir yerde aramaya gerek yok...

Sağol müco. ayrıca fps düzeltilebilir bu yöntemle. hiçbişeyle düzeltemeyen nvidia kartı olanlar da en yeni driveri indirip kontrol paneli açıp yukardan advancedi seçip özel ayarlarra gelip herşeyi minimum a getirsinler....

Geri