Önemli duyuru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Arkadaşlar son zamanlarda neredeyse her mesajlarınızda küfür yada kısaltmasını kullanır oldunuz, bu sebepten mesajlarda küfür yada kısaltmasını kullanan üyelerimize gereken cezayı uygulayacağız bu cezalar 1 haftadan başlayıp 1 aya ve sonrasında sınırsız ban olacaktır duyrulur !

Herkesin küfür ettiği gibi ilgilenen moderatör'de yok buda bi sorun bence.

Eser'e katılmıyorum eğer şikayette bulunursak gereken yapılıyor mesela dün akşam bana küfür ettiği için (Noix) İbrahim grest0' yu 1 ay banladı :) Koca forumda bütün mesajlara bakmaları zor onları da anlamalıyız.

Çoğu ilgilenmiyor :)

Arkadaşlar Rapor et sistemini kullanırsanız biz gereken işlemleri yaparız ki yapıoruz siz rapor et dediğiniz'de tüm mod'lara rapor gelior suan bende 0 rapor var bu ne demek suan hiçbir rapor yok anlamına gelir sizlere bizlere bunu bildirirseniz biz gerekenleri yaparız her konunun içeriğinide takip edemeyiz dimi

Ben de onu diyorum z1rt.
Arkadaşlar Rapor et sistemini kullanırsanız biz gereken işlemleri yaparız ki yapıoruz siz rapor et dediğiniz'de tüm mod'lara rapor gelior suan bende 0 rapor var bu ne demek suan hiçbir rapor yok anlamına gelir sizlere bizlere bunu bildirirseniz biz gerekenleri yaparız her konunun içeriğinide takip edemeyiz dimi

Herkesin küfür ettiği gibi ilgilenen moderatör'de yok buda bi sorun bence.
Elimden geldiğince ilgileniyorum,hatta küfür (argo) kelime karşıyım ! Kullanan kişileri önce uyarıyorum bir kaç yorumunu editliyorum ve daha devam ediyorsa banlıyorum,zaten jocker ve method'a da ben bu isteğimi bildirdim ki çok güzel oldu böylesi,bir oyun için ağza alınmayacak sözler söylenmez kızgın olabilirsiniz ama burası bir Aile forumu herkes belli bir seviye üslubu içerisinde konuşmak zorunda, konuşarak anlaşırsınız haa olurya sizi kışkırtıyorsa ben buradayım ben olmazsam yetkili arkadaşlar mevcut olur muhakkak :) .. Gerekli mesajı bana atın müsait olup ilgilenmiyorsam o zaman konuşun bu lafım herkese :)

iyi forumlar

bence noix bakıyodur affetmez xd

sonunda bu konuda bir açıklama oldu iyi iyi ...

Arkadaşlar forumda bakıyorumda çoğu kişi dikkate almıyor bile, duyarlı olanda çok az zaten, son kez söylüyorum argo kullanan bir üye görürsem gereğine katlanır..

Geri