OoMyyyGoOd ; K A A N [ F r a G M o v i e ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başarılar.

saolasın kürşatım .

Kros tanyeli :)

Kaan Abi önceLikLe gL abicim . Msn adresin varsa bana özeLden atar mısın abi ?

yaw cros dıo ya aynı demoları başka adana yaptıracam o zmnda cros dersın lamerın babası

demoları bekliyoruz tanyeli hadi ? havlayan köpek ısırmaz

Abi Kardeş İkiside Kinq Gle.

qqL Ab'?D okuldan yazdm :D weqeqqweqwqw

wqeqwEqw :D crosda acıo tmm ızlıonda bari acma :D tw doukan verıo :D yerine la :D

lan tipsiz bela turnuva macını hatırlıon deme okuz ? sen au da oldu adamlar sagda dedın bak orda cros tıtrıo edıt yuzunden ızledıgınde cros mu vardı hayvan herıf it gibi havlıyosun sagda solda amatör cs ci demoları isteyen özele msn yazsın atayım ok ?

lan dünyaya gelmş ilk kürd resmen gh sin neyin davasını yapıyosun önümdeki adama ister 10 ister 20 atarım sanane ana****** ağlattırma

kıtalar arası barzani şampiyonun bak sen ya bide bana laf atıyo lan annesi king ben bu oyuna 1 ayıdr başlıyorm ve tk atmşm sanane ?

1 aylıksan fzla konusma bana kurd demene guldum sadece nasıl bırı oldugumu bılen bılır laflarına dıkkat et lnt olası ınsanlar cros cros ak salagı cs ye 1 aylıksın lagaluga edıon bos yere havlıyon ana baba bacı katma bu oyun ıcın ana bacı katmıcagıma tövbe ettım senın gıbı salaklar yuzunde gunaha gırıyorum senın teamını 2 kısıyle ezerım at kafası fzla konusma gıt baska yerde havla it.

Şimdi > İyi Saglam Adamsn Kaan Bana Tw Vermedn Aylarca Beraber Takldk .. ! Bide Teamworkla Bnm Clanm Mac Attk hatırla > Mac sonu Ts geldm Tw istedm Kaan Sen dednki Gh para vericek Adam Deilm Başka Bişi Var Gh yok dedn ! Birazck Adamsan İnkar Etmezsn Başkada Bişe demiorum İnsanlgna Lafm Yok > Ama Bana Sölücektin aldgnı Hayatmda 1 Clanı Satdm Oda snn Clanın ! Maclarda frag Atıyodn Ama öle cok deil arada Fln Fps Die Sövüodn Aksama kadar İcede oynuamıodn Quit Atıodn Birden Oyun Tarzn Deişti ! bn Ztn o yüzden Dedm kaan knk Bana tw versen Sen dedn Yok oglum Ben tw Vermem Simdi Heralde Bi yol Bulmşsn tw verıosn gh olmasada Baska bısı var Eskısı gıbı deıl kımse gh movie ıcn ugrasmıo > Neyse K.gelsn .. ! benıde bılen bılr senıde bılen bilr

Şimdi > İyi Saglam Adamsn Kaan Bana Tw Vermedn Aylarca Beraber Takldk .. ! Bide Teamworkla Bnm Clanm Mac Attk hatırla > Mac sonu Ts geldm Tw istedm Kaan Sen dednki Gh para vericek Adam Deilm Başka Bişi Var Gh yok dedn ! Birazck Adamsan İnkar Etmezsn Başkada Bişe demiorum İnsanlgna Lafm Yok > Ama Bana Sölücektin aldgnı Hayatmda 1 Clanı Satdm Oda snn Clanın ! Maclarda frag Atıyodn Ama öle cok deil arada Fln Fps Die Sövüodn Aksama kadar İcede oynuamıodn Quit Atıodn Birden Oyun Tarzn Deişti ! bn Ztn o yüzden Dedm kaan knk Bana tw versen Sen dedn Yok oglum Ben tw Vermem Simdi Heralde Bi yol Bulmşsn tw verıosn gh olmasada Baska bısı var Eskısı gıbı deıl kımse gh movie ıcn ugrasmıo > Neyse K.gelsn .. ! benıde bılen bılr senıde bılen bilr

yaw birader sen hangi yüzle konuşuyorsun bir insanın gururu olur gururu hiç mi yok sende öle bir şey ben senın hangı movıene hangı fragına ql vermısım muhhtp olmamak için ben turnuvalarda kasarken sen 2-8 oynıordun doğru benıde bılen bılır senide .

moviedeki gh yi paylasrmsn ?

Gele & -Başarılar.

Geri