»»» Özlü Sözler Arşivim. Vol 1` «««

1
EXE RANK

~ nokafejn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ nokafejn
Umursamaz değilim ben, bunu asla unutma. Sadece sen, umrumda olmayı beceremiyorsun aslında..
[Yılmaz Erdoğan]

'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan.
[V.Hugo]

Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !
[Nazım Hikmet]

[IMG]http://img.frmtr.com/images/r/pt2.jpg[/IMG]
icon1.gif
»»» Özlü Sözler Arşivim. Vol 1` ««« [ SiLєηт αѕѕαѕiη ]

Umursamaz değilim ben, bunu asla unutma. Sadece sen, umrumda olmayı beceremiyorsun aslında..
[Yılmaz Erdoğan]

'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan.
[V.Hugo]

Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !
[Nazım Hikmet]

Gidene dur deme, bil ki kimse için üzülmeye değmez ! Ve unutma, Seni senden başka kimse üzemez..
[Nietzsche]

Kadın, her ihtiyacını karşılayacak 'tek' bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak 'her' kadını.
[Dostoyevsky]

Bırak, Ölümlü bedenlerde ölümsüz aşk arama. Hayat cömert olsaydı zaten, Çıplak gelmezdik dünyaya !
[Cemal Safi]

Nedensiz ve sebepsiz sevdim seni. Çünkü bir sebebi olsa, aşk olmazdı bunun ismi..
[Oğuz Atay]

Madde 1: Herşeye rağmen gül.
Madde 2: Ölümüne sev.
Madde 3: Onu aldatma.
Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla..
[Paul Auster]

Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bi insan var, Bir de insan olmayan..
[Adam Fawer]

Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin.. yapamıyor musun ! O zaman yoldan çekileceksin..
[Can Yücel]

Keşke Pın kodunu 3 kere yanlış girince kitlenen telefonlarımız gibi, kalplerimiz de 3 kere yanlış insanları sevince kitlense.
[Ceyhun Yılmaz]

Bir insanı neden sevdiğiniz sorusuna cevap bulamıyorsanız, Onu gerçekten seviyorsunuzdur..
[Paul auster]

Kadınlar kendini güldüren erkekten hoşlanır sözü yalandır unutma. Çünkü kadınlar, sadece hoşlandıkları erkeklere güler aslında.
[Can Dündar]

Gideceksen git, İnan beddua bile etmem sana. Bilemem çünkü, isabet eder mi iki yüzlü suratına.
[Ceyhun Yılmaz]

Beni mahveden şey; Bana yalan söylemiş olman değil, Sana bir daha inanmayacak olmamdır !
[V.Hugo]

Aşk dediğin ne görsel bi olaydır ne de göreceli. Üç harf ve tek heceli; tıpkı 'sen' gibi ..
[Sunay Akın]

Gözlerime bakıp da yapılan sahte bir gülücük yerine, Yüzüme karşı gösterilen gerçek bir nefreti tercih ederim !
[Çehov]

Kendisi lider olur yalakası milyarder. Bizim gibiler hep mücadele eder. Diyeceğim şu ki kücüğüm: 'Büyüme hayat seni de siler' !
[Yusuf Hayaloğlu]

Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur !
[Dostoevsky]

Artık ne geri gelmeni beklerim nede ben gelirim. Nasılsa ben birşey kaybetmedim, sen bensizliği seçtin !
[Nazım Hikmet]

Geri