- Pa$]-[a * <SedAt>`` VS jjuuddeezz;;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eywllah kardeşim Allah Razı Olsun..

At bi ql kardeşim.

Sedat. vs atalım ? . msn al;

msn vermek yasaktır.

qL scHneider bide yeni üyelik almişsin vs atalım diorsun kesin judezzsin.

schNeider kraL'm eski nick.

-A'1 | -schNeider. <C>* kingof yasak.

şimdiki realim. OKAN NET* | -schNeider. judez kim ? cs oynamayı bilmiyo swlerde görmedm hiç .?

okan kardesım sen kım benım kardesımı yenmek kım sen gıt kumdan kale yap.

Eyvallah Sedatım Başarılar

sen kim yenmek kim diyosun.

Gece swde sikiyodum gitti. janzsı cagırdı hile actılar. amcıklar.

bumulan iyi oynayan. ws atalım yenerse harbi hll olsn ben buk dar diom teklıfı verdm gerıısı ona kalms.

Başarılar...

Herkes king olmuş,su cs v1.5'i bırakmasaydım son kez sizlerle maç atardım ki zaten en krallarıyla VS attım ama SS almadım çünkü beni bilen biliyor, VS KRALI kimmiş görürdünüz,ayrıca attığım bütün maç vs'leri koysaydım destan belki de roman oluştururdum :) bir gün sen yenersin bir gün o önemli olan saygı sevgi hoşgörüdür !

İYİ FORUMLAR.

Herkes kral olmuş kardeşim .

HEPİNİZE TESEKKUR EDERİM. İBO OLAYI BILMEDEN KONUSMA. BEN NE NB BİLİRİM NE BASKA BI SİTE OYNUMU OYNAR GECERIM UYELIGIME BAKIN YENİDİR. AMA OLAYLARI BİLMİYOSUN ADAMIN ETTİĞİ LAFLARI VE ARTİSLİKLERİ .. SENİDE BİLEN BİLİYO BURALARDA ÖZELLİKLE BANA KARSI BU YORUMLAR AYIP SANA :)

Boşuna Söylüyom belki Ama Genede ADAMSIN helal :) qL

Sedat abi ql azının payını wermişsin :) başarılarının devamıı . !

ql başarılar.#

[quote="~ night bLue']Bileğin konuştu yerde ağza susmak kalir :) Başarilar .[/quote]
Aynen katılıyorum

Başarılar sedat

Başarılar...

Herkes king olmuş,su cs v1.5'i bırakmasaydım son kez sizlerle maç atardım ki zaten en krallarıyla VS attım ama SS almadım çünkü beni bilen biliyor, VS KRALI kimmiş görürdünüz,ayrıca attığım bütün maç vs'leri koysaydım destan belki de roman oluştururdum :) bir gün sen yenersin bir gün o önemli olan saygı sevgi hoşgörüdür !

İYİ FORUMLAR.

Noix konuştu Çıkın konudan :D

HEPİNİZE TESEKKUR EDERİM. İBO OLAYI BILMEDEN KONUSMA. BEN NE NB BİLİRİM NE BASKA BI SİTE OYNUMU OYNAR GECERIM UYELIGIME BAKIN YENİDİR. AMA OLAYLARI BİLMİYOSUN ADAMIN ETTİĞİ LAFLARI VE ARTİSLİKLERİ .. SENİDE BİLEN BİLİYO BURALARDA ÖZELLİKLE BANA KARSI BU YORUMLAR AYIP SANA :)
Alakası yok beni zaten bilen biliyor da :) yani 1 vs atmışsın ki Filmlerde bile öyle başlık verilmiyor..Olayı bilmiyorum artistlik yapabilir yenerek boyunun ölçüsünü almışsındır ama başlığı o kadar uzatmana gerek yok anlatabildim sanırım..Başlık düzenlendi#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri