Paşasedat Vs Lexpors " Real Buluşma " Video !

0
EXE RANK

sedatyayla

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sedatyayla
Arkadaslar ben sedat paşasedat baya oldu cs bırakalı hala duyumlar alıyorum arkamdan konusuluyo felan diye o arkamdan konusunların zaten ben onundeyım rahat olun vede bana cs zamanında anama küfür eden sıradan bi cs oyuncusuyla geçen gün karsılastık yolda nicki LE[x]PorS bunu tanıyan vardır aranızda sesini bilen felan kızılayda gördüm vede yanında jitan berat arkadasımız vardı olanlar bunlar Sanaldaki Artislik Realde Karşılaşıncaya kadardır buda son uğraşımdır yanlız alınacak ahım var back piç ile lcykatil annesizleri zamana bıraktım 2 elim yakanızda kaşarlar Hadi Kalın Sağlıcaklaaaaaaaa

[video=youtube]

Adamsın Sedaaaaaat :D

GL SEDAT REIZ :d

Seni kendime sakladım paşasedat kimselere bırakmam ilk ben dövcem uğur değil ama böyle ses kaydı ile değil video çekicem seni döverken :(

Yorumumu editleyin mod arkadaş kafanmı guzel senın yavru ceylan adam annesizler yazmış ne biçim modsun lan sen

bAck'ın yorumuna küfür deyip editleyen mod arkadaşımız konuyu iyi takip et sonra triplere gir. Paşasedat İzmir'inizi yakmaya gelcem dediğinde ben sana yol paranı ben vercem yeterki gel demiştim ama R yaptın hayırdır şimdi abilik yapıyorsun ?

Olum ben sizle burda birşeyin muhabbetine girmem. yok vidyo çekecem yok paranı verecem. gördüğünüz gibi ortada kanıt delil var. Ses kaydı deyil o iyi bak vidyo oldugunu anlarsın görüntü yok çünkü saat 10 du tenhalardaaaaaa ;) Sanalda artislik yapanın tenhada özrü kabul olmaz olmadıda burnu kırıldı sanırım :) GEÇMİŞ OLSUN . Hadi Kolay Geleeee ...

Ozaman burdan yok annesizler yok kaşarlar falan deme koçum benim böyle çoluk çocugu dövmekle olmuyor. Ben seni her zaman beklicem gelip izmire beni dövmeni sabırsızlıkla :) yol + hastane masrafların bana ait paşa gel oğlum.

sedat sedat elleme senden küçükleri :)

Sedat Burdan sana Bi kAfa :)

Öncelikle s.a ben csyi 1 yıllığına bırakmak zorunda kalmıstım nedeni maluk universite sınavları uzun zamandır Nbye giremiyordum arada sırada kaçamak yapıp girmeye çalışıyorum ne var ne yok bi yoklamak lazım herneyse sedat eser kardeşim aranızdaki husumeti bilemem ama kardeşim 2 günlük dünyada yaşıyoruz yarın ne olacagımız belli değil arada bakıyorumda yorumlara yok ana bacı küfür etmiş o onu bunu yapmıs bu bunu yapmıs kardeşim siz delikanlı adamlarsınız yakışırmı küfür etmek size tmm küçük çocukktur eywde gec kardeşim cocuktur gelelim kavga meselesine yok o racon yapmış bu şekil yapmıs yol paranı veriyim fln kardeşim yapmayın 2 günlük dünyada yaşıyoruz adammı öldürüceksiniz ayıptırr ve allahın verdiği canı sen alıyorsun bunu öbür dünyada vebabilini veremezsin herneyse benim başımdanda aynı durum geçmişti eger özel olarak msj atarsanız antarım yani kardeşim En büyük kabadayılık efendiliktir.Eğer olursa barıştırıyım sizi kardeşim insan insana muhtaçtır neyse kardeşim çok konuştum herhalde sağlıcakla kaLın.....

real>cs çkıor ozaman ?;)

Geri