-PaşaSedat'ın Resmii- Begenmeyen Yorumunu Kendıne Saklasın Koymak İstedim Koydum ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kimsin la Bana oyle gozum ustunde felan Bana bunu dıyecek 2 kısı var bırı babam dıgerıde Akdere polıs karakolu Hayırdır aq Bi yetkilisiniz diye Ne la Ali Kıran Başkesen misiniz Sen Oyle kupe takıp gezerken bızde dısarlarda Kosturuyodk hani Ayık Ol Burdanda Fazla Ötme ;)
Hassigome beyler çökün belki gider .

offf :D:D:D arkadaşım tamam sen süpersin kralsin seninle hiç uğrasamıcam gerçekten senin akıl dengen yerinde değil.
Baba bu tip hareketlere gerek yok tamam yetkılısın tamam ıyıde cs kasıyon ama durduk yere dusman olmayın ınsana bız de yanı bı gelecek beklemıyoz bu oyundan kendımı tanıtmayada calısmıyom ama boyle bosta yasamıyoz hep bunun bılgısayarın basında oyle banlarım gıbısınden tehtıt gibi diyon yani hiç o agızlar ıyı agızlar deyıl Neyse Eser Banlarsaannn banlaaa eyvallah Derim Banlamazsanda KalsaglıcakLa Aga . Rasgele Atmıcam Yorum ;)

Baba bu tip hareketlere gerek yok tamam yetkılısın tamam ıyıde cs kasıyon ama durduk yere dusman olmayın ınsana bız de yanı bı gelecek beklemıyoz bu oyundan kendımı tanıtmayada calısmıyom ama boyle bosta yasamıyoz hep bunun bılgısayarın basında oyle banlarım gıbısınden tehtıt gibi diyon yani hiç o agızlar ıyı agızlar deyıl Neyse Eser Banlarsaannn banlaaa eyvallah Derim Banlamazsanda KalsaglıcakLa Aga . Rasgele Atmıcam Yorum ;)

Arkadaşım burda yetkiliyiz diye kimseyi kayırdığımız yok .. tamam diyelimki birtek ben sana düşman oldum durduk yere ötekiler neden düşman sana?
Sen nasıl yaşarsan yaşa insanların hayatına karışmaya hakkın yok ister bilgisayarın başında sabahlar isterse hiç kalkmaz ve yorumumu bir daha okumanı istiyorum orda banlarım vs gibi cümleler kullanmışmıyım sadece bir daha tartışma yaratırsan cezanı alırsın dedim neyse burasi herkesin kullandığı güzel bi forum lütfen kirletmeyin hadi iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri