Paylaşmak istedim sadece...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezer741
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

sezer741

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.csform.tk
sezer741
Herkes hikayesini yazmış bende bi nebzede rahatlamak ümidiyle paylaşıyorum sizlerle...

10. sınıfta alan seçimi olmuştu ve birçok arkadaşla yeni tanışacaktım o sene hiç görmediğim bir güzel girdi sınıftan içeriye dondum bakakaldım öyle vurulmuştum ki ela gözlerine kendimi alamıyordum.Gel zaman git zaman tanışmaya çalışıyordum ama bir o kadar da heyecanlanıyordum.Gözlerimi alamaz oldum kendisinden ona baktıkça kendimi mutlu huzurlu hissediyordum.1 sene boyunca utandım kimseye hiçbir şey söyleyemedim ama gizleyemiyordum artık tam işte yarın söyliyecem diye kafama koydum ki en yakın arkadaşımdan msj geldi ben Nihanı seviyorum. Beynimden kurşun yemişe dönmüştüm benim deli gibi aşık oldugum kızı en yakın arkadaşım seviyor ve hiçbişey yapamıyordum. Aradan günler geçti herşeyden herkesten soyutlamıştım kendimi ve en yakın arkadaşım söyliyecem ben dedi. Hiçbirşey diyemedim peki söyle dedim reddedildi. Bazılarınız için garip gelebilir ama aradım ve herşeyi söyledim ilk gördügüm andan itibaren sana aşıgım herşeyi söyledim. Arkadaşımı kaybetmek pahasına... Ben senin söylemeni bekliyordum dedi ve konuşmaya çıkmaya başladık herşey o kadar güzeldi ki gözüm ondan başkasını görmez oldu.En yakın arkadaşım nihan seni sevdiğini söyledi bana dedi anlayışla karşıladı. mutlulugum 2 kat arttı. Herşey güzel giderken son sınıfta her kavga edişimizde istemiyorsan başka birini bul o zaman demeye başladı bende sordum nedenini. Eski erkek arkadaşı sıkıldıgı için ayrılmışlar benimde yapmamdan korkuyormuş. O gün ne kadar üzüldüm anlatamam 7 ay birlikte oldugum kız beni tanıyamamış ve bana kendinden sıkılacagım süphesine düşmüş ve başta söylemiştim geçmişi unut yeni bir sayfa aç hayatında (benim ilk aşkım oldugu için bişey diyemiyordu). Düzeldikten sonra arkadaş kalalım dedi bana bende olmaz ayrılalım o zaman dedim sinir hastası olmuştum bu kadar kolay bi şekilde arkadaş kalalım dediği için 3 gün hastanede yattım bunalımdaydım. evde kırılmayan hiçbirşey kalmamıştı daha sonra aradı beni ne yüzle arıyorsa ama sesini duymaya hasret kalmıştım bunca olan olaylardan sonra. Değerini anladım Seni seviyorum dedi bende inandım çocuk gibi kandırdı beni barıştım.1 hafta sonra kıyafet mevzusu geldi biraz daha dikkatli ol rica ediyorum dedim. ve verdigi cevap şuydu ''Benim bir tarzım var ve bunu değiştiremem dedi ben kısıtlamalar istemiyorum ve ayrılalım dedi'' 2. şok bu sefer hayata küstüm dışarıya çıkmaz oldum. ve hala psikolojik tedavi görüyorum. Anlıyacagınız Hayatımı mahvetti kagıt gibi burusturdu ve bir kenara attı kendisi şu an çok mutlu keşke hiç tanımasaydım diyorum keşke.... Kardeşim Dostum Ali affet beni 1 vefasız ugruna seni gözden çıkardım...

[^Hqn Hikayesidir]

1 kız için değmez.

Paylasım icin Tesekkürler ..

Geri