pLus sur lui` Mrs.Razor movie ( AdAmm akı0RR ')

ben edıom yetmez mi kardeşş. ,))

Mr.razor ve sexsafon arasında bır seyler var 1 ay sexsafonu ovuolar 1 ay Mr.Razoru bence bır dolaplar donuo burda 2 sıde ezık ıste yaaa bukadar abartmayın bu ezıklerı walla netbılgınınden soudum bu 2 ezık yuzune bukadar rekalm yapmazkı bır ınsan kendını bızene 3 5 ezıkı vuruosun kıngım dıe koyyosun buraya kıng kendını ovmez sız daha cocukmusunuz nesıınızdır 2 nızde her 2 gunde bır sole bole dıe ovuyosunuz kendınızı

uff vıdeo yu ızledım harbı bunlar botların bır alt modelı lan botlar bıle frag kasar bu ezıklere yemınle ses kasan bırısı olsa okuz gıbı Ahıra dalar gıbı gırıosun Mr.Razaor hıc sansın yok karsında oynayan adam gıbı bırı olsa sen botlara karsı dalıon bende bır sey sanmısdım ha

1.Arkadaşımm harun kendini övmüyor mütavazi bi ' movie ypmış
2.haryN ben kinqim dediqini qörmedimm. arkadaşları diOrr

3.senin qibi b0tları bliyoz
4.d0qru düzqün yprum yap bAk seni adam yerine koyuyorum bukadar cvp'ı yazıyorumm..
5.nb s0quduysan biz seni tutmuyAk.
6.özeLdNNN ws teklifi nie etmiyon da byle qreksiz yorum yapıyonnn işde bu .. senin ezikliqini qösteriyor

( biLmem anlata biLdimmi ' )

-1 -1 - 1- 1-1- 1-1-1 - 1 - 3 -3 - 3- 3- 3- 3-3 - 3- 3- 3- 3- 3- 3 anladınız :D:D:D:D

Razor qüzeL kaRdeşim de bişe soracam awp nin ucuna namlu koyuyoz Lınk varsa tarmısın format atınca qıTTı ?

Adam king daha onu ayırt edemior kqwekqkwekqwkekqwke gül gül öldüm ya

Güzel harun'da sana tavsiyem Kingof bırak ;) harcanıorsunuz so oa genckafe filan kasabiliosan orda kas çürünüonz walla kingoftanda king çıkmaz ha bunu unutma güzel ;)

[quote="hir0']1.Arkadaşımm harun kendini övmüyor mütavazi bi ' movie ypmış
2.haryN ben kinqim dediqini qörmedimm. arkadaşları diOrr
3.senin qibi b0tları bliyoz
4.d0qru düzqün yprum yap bAk seni adam yerine koyuyorum bukadar cvp'ı yazıyorumm..
5.nb s0quduysan biz seni tutmuyAk.
6.özeLdNNN ws teklifi nie etmiyon da byle qreksiz yorum yapıyonnn işde bu .. senin ezikliqini qösteriyor

( biLmem anlata biLdimmi ' )[/QUOTE]

1. Sen adamın oynayışını gördünmü'de bot diyosun ??
2. Movie'sine birşey dediğim yok amennah ama sanane harundan o kendini savunamıyormu ?
3. Kimin ne olduğunu herkez biliyor kardeş sen kasma ;))
4. Adam Ben onla ws atacam demedi ama illaki at diyorsan fark etmez gelin ;))
5. Yorum'larınıza birşey demiyorum ama , özgürsünüz ama fazla övüyorsunuz reklam filan etikete gerek yok zaten, harunla bizi tanıyan tanır ozamanlar sen daha yoktun piyasada biz vardık!
6. ßilmem anlatabildimmi amacım senle tartışmak değil bunuda unutma ;)
7. Emeğe saygı güzel movie başarılar Maç Movielerinide bekleriz qL!

cfg king adam......

cl_bob yazmışın silah sallanmasın diye artık bunlara gülüyorlar ben king olduğumu sölemiyorum ama en azından default oynuyorum zaten cfg ile default arası fark yok kendi kendinizi kandırıyorsunuz güzel movie başarılar dilerim iyi oynuyorsun bazı basit şeylerle kendini ezik durumuna düşürme sen iyi oynuyorsun başarılar :)

Adam haRun Adam Mrs.Razor kimin kAnkisi ;) hLL Tam hız dewaM ;) CekemeyenLer Anten Taksın knKa :D

1. Sen adamın oynayışını gördünmü'de bot diyosun ??
2. Movie'sine birşey dediğim yok amennah ama sanane harundan o kendini savunamıyormu ?
3. Kimin ne olduğunu herkez biliyor kardeş sen kasma ;))
4. Adam Ben onla ws atacam demedi ama illaki at diyorsan fark etmez gelin ;))
5. Yorum'larınıza birşey demiyorum ama , özgürsünüz ama fazla övüyorsunuz reklam filan etikete gerek yok zaten, harunla bizi tanıyan tanır ozamanlar sen daha yoktun piyasada biz vardık!
6. ßilmem anlatabildimmi amacım senle tartışmak değil bunuda unutma ;)
7. Emeğe saygı güzel movie başarılar Maç Movielerinide bekleriz qL!

y0rum yapaNLar teşk. iii k0tu fark yapmaz..aLpay evet haklsn knk biz c0k zamandR biLini0rz ben h!tqerNa seN Recovery. c0k oldu bayadR aramzda bazı bzkLkLar çktı. beN oNLarı duzeltmeye calısıordm ama sen bazı yormlarınla hepsi bot felan dıordun anketın bazılarında beN anketTe seni savunmayı isteriM aMa yapacagım y0rumun bana kotu yorum olarak geldıgını bılıorm usta ve beNde ole davranıorm.beN saNa bi s0z solemıstım knk'lqmz adına hatırlamıorsan msn'den s0r eyv. y0rumun içiN h0suma qitti aLpay'ım bu davransN iziNdeyiZ :):):):):) hüs0Mda beNi sevdqi içN savunuor 0nada eyv..... xD canM beniM batu sanada ve diqerLeriNede cok tesk. su zmana kadarda ben kımseye ben k1nqım demedim aLtını cizerm bu aRada aLpaym 16 ve 2 senoyna qiriıorm. k1nq0fta olmadıgım zman'Lar ordayımdır :)

Adam Harun bişi diemessin :D

pff hid'e bak ne diyim ki herkes 1 modeL kafanıza gore harunum ya.

bişi demedm olm teşk . ettım hareketınden dolayı eyv. dedim

tek kelimeylen harika

Geri