Pompalı 1 atıs?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkali58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

berkali58

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
berkali58
wışşş awp hs 444 vuruor :S

aynen gorunce birden şaşırdım :Dolunce dırek foto cektım

Pompalı güzel bir silahtır güçlüdür ve tek'de alabilir ama belli noktalara atış yapınca alır oda göğüs kısmından kafanın tam ortasından vurursan alır belden aşağı almaz asla tekde alma olayı nadir olan bir şeydir devamlı tekde alması ise hileye işarettir hiç bir pompalı asla devamlı tekde almaz,

başka yorum yoqmu? xd

o2siz birisine yakından hs atınca 684 vuruyor (:

kardes walla bilmiyorum kafese duştum sıkıstık vurunca bole bi sayı cıktı

hmm yorumlar için sagolun arkadaşlar nb bayadan beri üyeyim ilk defa bi konu actım o da hiç güzel olmadı daha link gizlemeyi bilmiyorum :S

hmm yorumlar için sagolun arkadaşlar nb bayadan beri üyeyim ilk defa bi konu actım o da hiç güzel olmadı daha link gizlemeyi bilmiyorum :S

bende bayadır üyeyim ama paylaşımlardan başka bir şey bilmiyorum :D:D sıkma canını sana öğretirlerse sende bana öğretirsin dimi :D:D

1 tane daha vardı uzaklastırımıs galıba konulara giremiyorum nedne onu da bılmıoyrum

eski ss2 cilerden,m bende , 650 falan çok vumuştum ama 684 görmedim :D ql

Bende ilk G3sg1 ile 1011 vuran tek kişiyim :D:D resimleri hala duruyor :D:D rekor bende yani normalde o kadar vurmak zor bende nasıl vurdum bilmiyorum :D:D

"deathrun_temple" de çoğu kez yapılan bir damage.

işte benimki deathrun değil ki :D onla ne alakası var o yaptıklarını birde normalde yapsınlar görelim deathrunda bende yaparım :D:D

Ya adamla aranda 5 cm. olması lazım, hepsi o :D

Link gizlenmiyor zaten.

Geri