PoSé!d0n <3 | v1 ;] - 1 [Fraq] - 1 [Orj] Cfg {DaL !ç3Ri...} s0cL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mr.gunah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

mr.gunah

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mr.gunah
Hepinize kolay gelsin beyler öyle beklenen cfg yok şudur budur değildi abartıyada gerek yok sadece paylaşmak istedim...

Cfg kendi yapımımdır diğer cfglerden beğendiğim kodları biraz uğraş sonunda güzel bi hale getirmeye çalıştım inanıyorum ki başarılıda oldum...

Özellikler ve Frag aşağıda...

Aim oranı : Böyle birşey yok illa oran vermek gerekirse %90

M4A1 & USP & AK47 & DEAGLE & AUG VE SGH KULLANIMI MÜKEMMEL DENİLECEK KADAR VAR
Aydınlatma abartılmadı normal seviyede
con_color'a renk verilmedi zevkinize göre ayarlayın

Socl her sürüm kırar s.o 1 de ki 4.0 ı bile ;)
[FONT=Franklin ***hic Medium]Ses ayarları max. seviyede[/FONT]
Sensivity ayarları özenlekodlandı

Bunlar gibi birçok özellik deneyin ve farkı görün derim

Oyuncu sayısına diyecek birşeyim yok fakat bi ss i çekmeden once 7 ws 8 di neden anında bi düşüş oldu bilmiyorum...
İyi kötü Yorumlarınızı eksik etmeyin hepiniz şimdiden sağolun link aşağıda iyi oyunLar

Ek olarak ben cfg ile oynamam sadece yazarım - SS sadece gösterim amaçlıdır ;)

hELAL mehmet abi cF`q aKior :D frag yakıyor :D ty paylaşm :]

Paylaşım için teşekkürLer mehmet :)

quzeL... fRaaq cfgyı denıcem :)

hell memo kardesım :d ada mdef kıngdır bılgınıze cfgyı kanıt amaclı acmıstır!!!!!!!

Sağol kardeşim :) - Biliyosun beni J!qSaww* ile cfg bırakalı uzun zaman oluyor. Def olarak yeni bir nick le iyi bi başlangıç yapmayı hedefledik sanırım oda oldu :)

Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkürler. Frag da Güzel. Arkadaşlar şu Türkçemizi Güzel Bir Şekilde Kullanalım Lütfen. Ty diye bişi yoktur ö.d bişi yoktur eyw diye bişi yoktur Düzgün Yazınız Lütfen.

Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkürler. Frag da Güzel. Arkadaşlar şu Türkçemizi Güzel Bir Şekilde Kullanalım Lütfen. Ty diye bişi yoktur ö.d bişi yoktur eyw diye bişi yoktur Düzgün Yazınız Lütfen.

Yorumun ve tavsiyelerin için sağol.Türkçemizi konuşma ve kullanma hakkında duyarlılığım baya bi yüksek seviyede yazıttada dikkat ettiysen eğer bunlara önem verdim :)

Ben Kimlerin Türkçemzi Yanlış Kullananları Biliyorum.

Ben Kimlerin Türkçemzi Yanlış Kullananları Biliyorum.

Bende farkındayım. Facebookta buna dair grup bile kurduk =) Türkçe'mizin yozlaşması yazdığında karşına çıkacaktır..! Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Teşekkürler.

paylasım için tesekkürler

Ben teşekkür ederim...

Özelden Msn Adresimi İste Bizde Facebook Sitesinde Sayfayı Begenelim ;)

Paylaşım için teşekkürler kardeşim (:

Paylaşım için Teşekkürler.

Abi siteye vericen madem nie sabahtan beri yalvartıyon beni :D Paylaşım için sağol ben çıktıktan sonra geçmişsin ama Frag yakıyo xD

Geri