pr0 fRÂq waR mı boyLé ßi$i . ? Yok Abi wLLa Adam Kinq. # sXe 8.6 [ $h3w4 frkÂN ]Kinq

shewa kendine çok güveniyon 20 2 miş qwe benim en kötü frag öyle -k[a]sub|t[a]* Fx ALAYINA GİDERİZ :)

Shewa cok HavaLanmıssın Sw BuL ATak Sesini Kes Otur Tmmı

Ya Allah askına bunların beyni cs kasmaktan mı sulanıyor yoksa başka bir sorunları mı var. Geliyor frag yapıyor koyuyor foruma, başlığı "pr0 fRÂq waR mı boyLé ßi$i . ? Yok Abi wLLa Adam Kinq. # sXe 8.6 [ $h3w4 frkÂN ]Kinq
Ben senin oynayışına kötü dedim mi ? Fragın sıradan çoğu kişi yapabilir dedim. Sen gelmişsin bana kendini king sanıyor falan diyosun + küfür ediyosun. Dikkat edersen benim sana yazdığım mesajların hiçbirinde küfür yoktu. Seviye farkı da burdan anlışılıyor sanırım. Ayrıca ben kendim kingim falan demedim bunu da nereden uyduruyorsanız ..
Bak Kardeşim Biz İyiykende EywLLh çekeRz kötüykende Ama Laf Ezme , Ezo , KamiL v.b KeLimeLer KuLLanmaya qéLince Afedersin Adamın AmınaKoruz . Tabi ki Dediqin qibi hakLısın iyiye de kötüye de açıqız .. Biz Sadece İyiyi destekLeseydik BuraLarda 0Lmazdık Bizi Tanıyan Tanır Bilen Bilir . Şimdi DedikLerimi Sakın yanLıs AnLama iLk bastaki yorumLardaki taRtısmaLarı qoRursen kimin hakLı oLdugunu qoRuRsun ;) Nej- Kendini Kinq Sanıyor qaLißa qéL sende yÂp da sende k0y weLed c0k k0nusm Nej .. ;) [ İyi - Kötü Hepinize TeşekkrLer ]

Mesajında belirttiğin gibi ezme, ezo gibi ifadeler kullandıysam bul, göster. Tanıyan tanır bilen bilir demişsin haklısın böyle bir başlık görünce direk sen olduğunu anlarım yani. Benim forumda 2 adet fragım mevcut.. başlıgı adam king falan değil KÜÇÜK 2 FRAG. Burdan da farkımız anlaşılabilir.
Veled demişsin 1 yaş büyüksün, ne farkeder senden kültürlüyüm, terbiyeliyim. İşe yarayanlar da bunlar zaten. Belki anlamayabilirsin ....:wink:

EywLLh kaRdeşm sa0Lasn .. Ama b0yLé Néj- gibi EzikLéR 0Lunca İnsanın MoraLi b0zuLuyor .

Alıştım Artık Böylelerine ,
S1k1mdé déqiL 0yLéLéRi ;)

İnan forumda anket açsan sana benden çok sinir olurlar:wink:

Ayrıca fikrimi destekleyen arkadaşlara çok teşekkürler. :)

Shewa* Küfürden Uyarı 1. !

ya kardeŞim kötü kassaydıda kötü derdik uzatmayın sizde emeqe sayqınız oLsun adam qeLms fRaq koymus buna fRaqmı diosun eheh qwqe falan laflar ediyorsunuz çok ayıp size siz fRaq koyunca size aynı muameleyi yapan olursa ne dersiniz Lütfen qüzeL yorumLar atın iyiyse iyi kötüyse kötü deyin bnde qüzeL fRaq pro + fuLL sw : )

Ben sence frag kötü diyip mi o kadar laf ettim? İnsan olsunlar azcık yaa..

Açtıgım konulara bak görürsün fragı. Ne kadar gülünç oldugunu anlatamam bi de şekilli falan yazmaya çalışıyor ya pffkdfjsdfsd

+ öyle her yaptıgımız fragı koymayız biz. :S

Aynen katılıyorum.

Shewa !

Kardeşim adam gibi konuşsana sen yok .....koruz yok ......değil

ULAN BURASI SENİN MAHALLEDE TAKILDIĞIN DİNGİLLERİN YERİ DEĞİL KAFANA GÖRE KÜFÜR EDEMEZSİN !!

YORUMU NETBİLGİNİ NE BIRAKIYORUM.. SAYGILARIMLA

resme dikkatli bakın ekrandan dolayı yazı tipi değişebilir biraz ama diğerleriyle farklı

La Bu Fraq Ne OLAcak :D 29 - 0 yabtım :D:D

Shewa !

Kardeşim adam gibi konuşsana sen yok .....koruz yok ......değil

ULAN BURASI SENİN MAHALLEDE TAKILDIĞIN DİNGİLLERİN YERİ DEĞİL KAFANA GÖRE KÜFÜR EDEMEZSİN !!

YORUMU NETBİLGİNİ NE BIRAKIYORUM.. SAYGILARIMLA

Lan yoL aL KamiL'e bÂk ya .. Senin mahaLLede TakıLdıgın DinqiLLer eLine cocuk weRiR maL . Bizim takıLdıqımız Semt' Erkek Semt'i Senin qißi VELET 'Ler qiRemez Ayık 0L ..

İyi Kötü Yorum Yazan Herkeze EywLLh. Sizin Sayenizde buraLardaym ;)

Cok Harika DeiL Sıradan

lem shewa ezıgı adam oldunda laf mı koyuyon mıllete neymıs beyenmeyen ******olurmus lan it adam akıllı konus forumun duzenını bozman sanarsın 100 e 0 yaptı 28 - 2 en ezıklerın bıle yaptıgı bı frag bu adam akıllı konus ....

Lan yoL aL KamiL'e bÂk ya .. Senin mahaLLede TakıLdıgın DinqiLLer eLine cocuk weRiR maL . Bizim takıLdıqımız Semt' Erkek Semt'i Senin qißi VELET 'Ler qiRemez Ayık 0L ..

demiş sen ne demişsin :S peh..

Shewa bak eleman sen cok cs oynuyon konusmayı unutmussun toplumda oke azcık dısarı falan cık asosyla kalma bu kadar bak kişiliğini kaybedersin her mesajada milleti küçümseyerek ve hakaret içerikli yazma geniş düşün biraz ..

hL KaRdesimm eLLeRiNe saglIK Bende yorum yapna eywallah derimm

-PeRs0NaL` FREE `` ~ @ FaKe AkaR ~ @

~` ANqaRaL1.d1qMeNL3*

KArdeş O Kadar Abartınca Bişe Sandım . tmm GüzeL Fragda Öyle Ahım Şahım Bişe DeiL :D

nerden buldun bu konuyu zarathos ya gülmekten sandalyeden düşüyodum adjkashdkasdas:D:D

shewa kardes bu laf dalasını bızım basladdını solıonda konuyu acarken yazmıssınkı beenmeyen *****dirip gider demıssın bunu bızmı demısız sn mı demıssın ııcene baksana sen boel yaznca bızmı laf dalasını baslatmıs olıoz kardes yoksa daha ne yazdını bılmıonmu ???

Geri