~ qioVinco` tk.# Birini cfgsiyle daha frag veriyor(SkuLLo<C>)

2
EXE RANK

~qioVinco`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~qioVinco`
Selamun aleykum geçen gün verilen cfgyi indirdim deneyeyim dedim birinci fragda sonradan girdiğim için 1. olamadım 6 kere vuruldum cünkü t de kastım sonlara dogru ct gectim :) ikinciside
Noob`Le ~ xL` ile attığım vs dir hard gamers mac svde attık vsyi isteyen gider sorar(Yanlısıkla yaptım sonra vs sırasında yukarı cekemedim Ss de tab alta cekili ama sag üste dikkatinizi cekerim) hatta vsnin recorduda var inanmayanlar msnden ister :) Saol skullo güzel cfg
Öncelikle Cfgmiz (Colt-Ak47 %100 hs atıyor kafaya attıgında ama susturucu takmayın)
baki indir - Upload.gen.tr

Saygılar
By ~ qioVinco tk.#
Netbilgini.Com Kimilerine göre basit bir site
Kimilerine göre aile :)(alıntıdır xD)

SAqoL kardes De beende Bakı abının hEr Cfg sı Var :D:D

Kımden ALıntı..:D

KArdes benm PayLAstıqm Cfg bu :D:D:D

yıneDE saqoL :D

evt kardeş snn paylasımdan indirdim ama bakım ki daha önceden de almısım birinden :) 108 kb baki cfg 108 kb baki cfg deiştirdim aynıymıs xD saol yinede

Ne dmek :D:D KArdesım Sen saqoL :D:D

Paylaşım İçin Teşekkürler...~

salak salak cfg koymayın yaw socl bile geçimiyor ne uraştırıyorsunuz milleti :S

cankan noobmusun lan sen? bu cfg daha önce paylaşıldı ben kastım güzel geldi koydum? cfgnin iyisi kötüsü olmaz merak etme ben def cfgylede kasarım snn gibi bebe değiliz

ayrıca cfgnin coltu cok iyi hs atar söylemiş olam :)

salak salak cfg koymayın yaw socl bile geçimiyor ne uraştırıyorsunuz milleti :S

ADAM SATEN ScoL qecıo DEmemskı Sen Nıe SAlak Salak yoruM yazıyorsuN .. !

Adamın Milleti uqRastırdıqı Yok KArdesıM .. bıRdaha Konuyu duzquN 0ku ona qoRe YoruM Yaz .. !

Paylaşım için teşekkürler. Ama denemicem

Paylaşım için teşekkürler..

Adamın Milleti uqRastırdıqı Yok KArdesıM .. bıRdaha Konuyu duzquN 0ku ona qoRe YoruM Yaz .. ! [/QUOTE]
kkjj kardeşim sağol boyleleriyle uğraşmaktan elim titremeye başladı :) artık cevap vermiyecem böylelerine

Adamın Milleti uqRastırdıqı Yok KArdesıM .. bıRdaha Konuyu duzquN 0ku ona qoRe YoruM Yaz .. !
kkjj kardeşim sağol boyleleriyle uğraşmaktan elim titremeye başladı :) artık cevap vermiyecem böylelerine[/QUOTE]

NE DEMEK KARDESIM HER ZAMN YANINDAYIM BOYLE DURUMLARDA ;) ..!

kkjj kardeşim sağol boyleleriyle uğraşmaktan elim titremeye başladı :) artık cevap vermiyecem böylelerine

NE DEMEK KARDESIM HER ZAMN YANINDAYIM BOYLE DURUMLARDA ;) ..![/QUOTE]
eyw kardeş bu forumdaki adam gibi adam kim deseler 5-1o kişi sayarım bi tanesi sensin :)

[eyw kardeş bu forumdaki adam gibi adam kim deseler 5-1o kişi sayarım bi tanesi sensin :) ]

Eyw Kardes saaqoL ..! Benım ıcınde sen adam qbı adamSın ..! :) ..!

KarDEsiM özeLden pM aT msn nı yaz ekLEyeyım ıstersen Ben atayım .. ! :)

:) güzel güzel ben de eski konularımı upluyorum...

Geri