qioVoncoTk Ve tayfası Dal ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey olduğu yok gerçekler adamlar arkadaşın olabilir ama gerçek bunlar! :thumbdown:

Sercan uğraştığımız kişilerin karakterlerine bakmalıyız bence, nedeni ise biri yağcı, biri ise eski reali dağıldıgında hile ss'lerini nb'ye koyan kişi bu yüzden bence bırakmalısın.

qiovinco ve khardesh siz yokken daha en iyilerdi ws yenen olmadı yendikleri oldu.
Siz yeni türeyen botlarsınız.
Ex juqadores clanına bende girdim ct nasıl el aldıklarınıda söyleyeyim clanlarında bir kişi qhostu adını hatırlamıyorum orta kapı geçip yer söylerdi ct'de t'nin yaptıgı gibi 5u 5b basardık.
Balyozada gelince diğer konuda dediğim gibi ESL 1ON1de wsler atsın hepsinin ss'sini koysun nb.
Bir en kral movie bende, frag bende, maçtaki ss bende, onlarla adam olunsaydı spawn şimdi bottu ;)
oo komplo teorilere bak :D senı clandan attım . neden bu kadar ağladıgını bılıyorum rezil ettim bot oldugunu soledım clandan attım ağlayıp durma 13 yasındakı hergele cfg dılendıgın gunu ne cabuk unuttun acıyorum sana :) ve bu soledıgın yok yenen yokmus lan son 2 yıldır bırısının nıckını csde gormussem yasamak nasıp olmasın tam 2 yıl oLdu halen 1ni bi macta denk gelmedi :D ne kınq0fcs Ne Cs0yuncu ne S0 ne Genckafe bi maca denk gelmedıler forum kuşları . elma şekerleri asdkjlaslhjkas :D

Birşey olduğu yok gerçekler adamlar arkadaşın olabilir ama gerçek bunlar! :thumbdown:

o zamn daha düne kadar ana bacı sövdüğün adamın avukatlığını yapma burda tamm mı !

oo komplo teorilere bak :D senı clandan attım . neden bu kadar ağladıgını bılıyorum rezil ettim bot oldugunu soledım clandan attım ağlayıp durma 13 yasındakı hergele cfg dılendıgın gunu ne cabuk unuttun acıyorum sana :) ve bu soledıgın yok yenen yokmus lan son 2 yıldır bırısının nıckını csde gormussem yasamak nasıp olmasın tam 2 yıl oLdu halen 1ni bi macta denk gelmedi :D ne kınq0fcs Ne Cs0yuncu ne S0 ne Genckafe bi maca denk gelmedıler forum kuşları . elma şekerleri asdkjlaslhjkas :D

Sen anca böyle malca şeyler yaratırsın. Çünkü sen eziksin kendini kral sanan bir kendini beğenmiş birisin. Cfg konusunada gelelim, qrotesquenin real kadrosunda olan adam böyle kasarmı kinqofda co'da, benimde cevabım ise biz senin gibi master değiliz atta görelim realini dedim. Clanından atmaya gelince herkesi atıp sonra yeni girdiğim teamla 11-1 yenilince nasıl sövdüğünüde anlatmak istemiyorum. Çünkü bunada yalan söyleyecek bir karaktersiz kişi oldugunu biliyorum. Çok kralsın 1.6'da Türkiye'yi temsil edecek bir teama girde görelim. Lafla olsaydı şimdi senin yanındaki yalamalarda kraldı.

botlar balyoz aykoyu tanımamıslar daha khardes qıvocınco kımla nıcklerı yenı duyyoruz oyunda hıc gormedım ama aykoyu trde tanımayan duymayan player yok kendilerini bişi zannediyorlar

botlar balyoz aykoyu tanımamıslar daha khardes qıvocınco kımla nıcklerı yenı duyyoruz oyunda hıc gormedım ama aykoyu trde tanımayan duymayan player yok kendilerini bişi zannediyorlar

Tr de tanımayan player yok mu ? Tr nin en iyi playeriymiş anca plavyesin o lama

++++ aykut kardesım senı sonuna kadar desteklıyorum Csde senın gıbı bırını bulmak zor cekemıyorLar ıste ne yapıcaksın .

Tr de tanımayan player yok mu ? Tr nin en iyi playeriymiş anca plavyesin o lama
la çirkin ördek yavrusu kalimero rezil rüsva oldunuz vallahı yerınde olsam foruma girmezdim :D yüzsüz halen cekemıyor . kocum kabullen ıste yok benım gıbı kasan yok alıştıra alıştıra söylıyeyım ıstersen ? :) ac mq konu ac cs 1.5 dekı en iyi mac playerı gör bot herif . sizin gibi forumda pos kasmadık . bılegımızle oyunumuzla kendımızı duyurduk oke ? yavru kuşlar elma şekerleri ajsldhasldjhalsd artık sizin grubun tayfanın adı elma şekerleri oLsun . sekerınız bıterse come elma şekeri war yala yala bitmez asldjkaslkdjas :D

la çirkin ördek yavrusu kalimero rezil rüsva oldunuz vallahı yerınde olsam foruma girmezdim :D yüzsüz halen cekemıyor . kocum kabullen ıste yok benım gıbı kasan yok alıştıra alıştıra söylıyeyım ıstersen ? :) ac mq konu ac cs 1.5 dekı en iyi mac playerı gör bot herif . sizin gibi forumda pos kasmadık . bılegımızle oyunumuzla kendımızı duyurduk oke ? yavru kuşlar elma şekerleri ajsldhasldjhalsd artık sizin grubun tayfanın adı elma şekerleri oLsun . sekerınız bıterse come elma şekeri war yala yala bitmez asldjkaslkdjas :D

Puhauhaha Aykut harbi malmışın cas1n0 ayko <dq> diye bir qh movie koymuşlar bu mal hemen atlamış o moviedeki ben değilim cfg masterim hiç duymadınızmı diye sen bu kadar botsun işte :D

Suç sende değil ki senin gibi bi kişiliksizi karaktersizi gözlernde büyütenlerde.

bak sımdı olayı cozcem .. sonradan kınq olan veya olduqunu sanan bebeler ustunden ezıklıqı atmak ıcın sureklı qıder atar yaparlar kendını kanıtlamaya calısırlar .burdakı sorun bu .. ayko sen kasıyon allah ıcın saqlam olabılırsın ama sende suan bebeler qıbı davranıyosun neyı kanıtlamaya calısıyoz burda kımın sıdıqı ondeyse o mu kral . bırakın bu ıslerı devlet su ıslerı . oLum aklınıza tukureyım bu soruna qelene kadar hayatta cok sorunlar var .herkes oyununa baksın yola devam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri