qob`w * & Art`z | Yaptıkları ayıp :)

1
EXE RANK

#MiRacLee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#MiRacLee
Öncelikle S.aleyküm . . .

Güzel bir şekilde maca basladık. 9-2 iken bekir adminlik girdi ve her zaman ki gibi tw istedi. 1-2 arkadaşın bilgisayarına girdi. Bişey bulamadı. :) Yaptıgınız ayıp :blink:

Buyrun ss ;
viewer.php

[COLOR=#0000ff]http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=71886536100506114589.bmp[/COLOR]

qL bize. Aynı ts deyiz harbi ayıp etmişler.

Sefa dışında herkesi tebrik ederim.

Gl bize . Koyulmayacaktı ama ; tw id falan istemeleri ayıp oldu.. Onun için koyuldu.

Gl bize.Yakısma goblar..

beyler bekırın her zamankı halı 20-2 wsde aldım ss yok dıye yalan dıyomus herkese :) ogrencen bekır bıraz daha dayan bız cs bırakınca sende veletlerın kıngı olcan abım :)

ss direk eklendi başarılar.

Tebrıkler beyler.

[quote="` Rad!oN ~']beyler bekırın her zamankı halı 20-2 wsde aldım ss yok dıye yalan dıyomus herkese :) ogrencen bekır bıraz daha dayan bız cs bırakınca sende veletlerın kıngı olcan abım :)[/QUOTE]

oha kimsin sen yalana bak la ilk defa burda duyuyorum yemin ederim Allah carpsın yenilmedim la kişmseye suna bak suna

qL ama ss gorunmuo

Kardeşim tw çıkmadan verilir oyundan çık sil temizle tabi bulamaz varsa eğer ;) Ama var demiyorum size kasıt olarak oyundan verilir tw cıkmadan o zaman belli olur ne olduğu.

Daha Kendi Adamları Tw vermiyo Önce onlara öğret Tw yi ondan sonra başkalarından Tw istersin :)

la bekır botu gel ws dedın bekır admınlıgın vardı 20-2 oldu real al dedım 25 de bıter dedın 24 de ban attın amq ? yenılmemıs :)

[quote="` Rad!oN ~']la bekır botu gel ws dedın bekır admınlıgın vardı 20-2 oldu real al dedım 25 de bıter dedın 24 de ban attın amq ? yenılmemıs :)[/QUOTE]

aferin sana geLe ok ? :)

Offf Allhım cocuklar akanzy :D

Geri