qob`w * Clan Elveda :) Clan Dağıldı.Hayırlısı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekirden bu kadarını hiç beklemezdim bende diyorum neden bu sayıyor böyle 5 gün 4 gün bekleyin felan yazık diyorum kendini düşünmüyorsun clanındaki playerlerın geleciğini düşün

Bekirden bu kadarını hiç beklemezdim bende diyorum neden bu sayıyor böyle 5 gün 4 gün bekleyin felan yazık diyorum kendini düşünmüyorsun clanındaki playerlerın geleciğini düşün

konuyu yanlış anlıyorsunuz , bekirin sınavları oldgu içn onlara çalısıodu ve o gün bitecegini düşünerek son günleri saydı ...

HayırLısı :F

Realde başarılar.

bekir kimse tınlamaz klanı ne zmn oflıne olsa gh almıstır bunu bılın bekırı yıllardır tanıorum

Allah bilanı virmesin ibOoooo :D:D

cCc kanult0 rey;z cCc ÖZlüycez qobw clanı son 30 gün sonra gh alıp gelcem

hayırlısı free takılmak ıdır bence.. kafan agrımaz en azından ...

Hayırlısı olsun üzüldüm diyemem.Sana üzüldüm ama ibo bizim haklı olduğumuz bir kez daha anlaşılmıştır heralde.

qHiRech bak dostum burda kimsenin kimseye saygısızlık yaptıgı yok o zamanda yoktu şimdide yok siz bunu lehinizde kullanabilmek için arkamdan cok konustunuz gerek ibo ya gerek ahmete tamam

Ama sunu bil dostum gerçek dostluk bu degil arkadan konusacaksan hic konusma dusmüş kimligini biraz daha düşürme her neyse konuyada sacma sapan yorumlar atmayalım .

keder beLLiydi zten ..

Buraya yazmak arkadan konuşmak mı bekir ? öyleyse tamam.

Ne diyelim hayırlısı olsun..

Kib , AEO , gggggg :D

Senin canın sağoLsun İBrahim sen benim en iyi kardeşimSin. Sen adam değiL adamın ta kendiSisin.

gh actı yardırdı bekır qweqw :D:D:

Sırada ki şarkı qob w ve bütün cs alemine gelsin Ercan Demirel Elveda Deme Bana :D:D(ŞAKA)
hayırlısı olsun

son 29günqobw clanı aktif olcak efsaneler dönecek

son 29günqobw clanı aktif olcak efsaneler dönecek
sercan aktif fln olmucak gereksiz yorum atma len :D zaten moralim bozuk :( böylesi daha iyi olacak sanırım... :)
son 30 son 29 son 3-4-5 fln da olmucak yorumlarınız ıcın sagolun..

Sizden Prestij vırt cırt bısey olmaz

Daha dün kurulan bir clan birşey beklenemez zatean hayırlısı olsun ayrıca ilk yorumu ilk sen atma..
sagolasn kardeşim hayırlısı k.b düzenleyemedıgım ıcın sonradan eklemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri