qob`w * TeaM vS LeqeNd's ~> Buyrun SonuçLaR.!

Deniz qob`w cLanındaki arkadaşa dedi socL ws ataLım diye direk quit attı socL ataLım o zamn frag koyun taMM mı ... :)

Hüseyin neden bu kadar kötü kasmış anlamadım.

Arkadaşlar SocL DiyinCe Hepsi Sustu...

Gob`w korkma ßelki 1 eL aLırsınız

qweqweqweqwe

LeqeNd's ~> Team SocL akaR

Gob`w Team Cfg Akar qweqweqwe

Hüseyin neden bu kadar kötü kasmış anlamadım.
Socl Atalım Diye Maçın Başında O Kadar yırtındım.Hiçbirinden Cevap Gelmedi.Hepsi kingof Kasıyo Cfg Master dedim.Socl Atalım Dedim Sesleri Çıkmadı Mecbur Oynadık :) Soclda Güveniyolarsa Kendilerine Buyursunlar Bekleriz :)

1. Ben kingof kasmıyorum arkadaşın ricası üzerine def geldim o serwer'a.

2. Ben zaten socl adamıyım LeqeNd's ~> team bir daha qob`w * team'le maç atacak olursanız ve arkadaş çağırırsa seve seve giderim (:

1. Ben kingof kasmıyorum arkadaşın ricası üzerine def geldim o serwer'a.

2. Ben zaten socl adamıyım LeqeNd's ~> team bir daha qob`w * team'le maç atacak olursanız ve arkadaş çağırırsa seve seve giderim (:

bildiğim kadarıyla legend socl takılmaya başladı ama, qobw da murat olursa skor biraz değişir yine qobw yener diye düşünüyorum

Uzun Bi Aradan Sonra Tekrar 7/24 LeqeNd's ~> kHaTL0w :] ws lere acık.

cs yi 5 senedir oynarım ve cfg ile oynarım.artık def olmaya karar verdim bana biri hile dediğinde direk pc me bağlatcam.konuyu sapıttım :)

macda ben yoktum ve asıl kadromuzdan bi kaç kişi yok idi.

İnş. Birdaha Attıgımzda ben de o macda olurum ve tersine cevrilen fragı herkese sunmak isterim.

hAmAchjj. [muro] kardeşm o maca eğer yaparsak seni kesinlikle çagırırım :) karşı takıma bide ben varken socL serverde yenin.

HERKES KENDİ ÇÖPLUGUNDE OTER :]

adamlar king arkadaş biz oynamayalım lafa bak herkes kendi çöplüğünde öter ne alaka şimdi (:

lan legendler ben kaan qwewq

$ercan Yeniden Döndünmü ?

eed qeri döndüm kardeşim :)

Tebrikler...Başarılar...~

Geri