-qRotesque` || ~ Che ~Welle.` ss + orjin cfg.

Tebrikler Deniz.o ss'de Bende Varım.Serverdaykende Tebrik Etmiştim hatırlarsan.Burdada Tebrik Ediyorum GüzeL Frag Gerçekten.Cfg içinde Teşekkürler.Senin orjinal Cfg'n olduğuna inanmayabilir bazıları.Boşver takma o onların Sorunu :=)

kanka ben denizim che mert -.-! :D

eLLerine SağLık Knkm

Tebrikler Deniz.o ss'de Bende Varım.Serverdaykende Tebrik Etmiştim hatırlarsan.Burdada Tebrik Ediyorum GüzeL Frag Gerçekten.Cfg içinde Teşekkürler.Senin orjinal Cfg'n olduğuna inanmayabilir bazıları.Boşver takma o onların Sorunu :=)

ah hüseyin ah :D ictinmi gine sen ayyaş =) gecende macta b diyoruz a gidiyodu =)))

Hocu socl kırar mı :D

Aga bok gibide olsa cfgen yınede ındırırdım cunki bu senin cfg en.Makaların en boktan ürünleri bile yok satar ...Sende cs de bir marka sın... Artık can sıkıntısı deil Okulda ogrencı yetıstıren hoca gibi cs de küçük che ler yetıstırceksın xD.Bu arada keşişin jaboza saygılar...:D

eFe

way efe yazdıgın yoruma kurban ama benden iyileride war =) beni kral yaptn be hacı =) saol

:) adam che ` yha herşeyi yapar

Tebrikler Mert:) Cfg için Teşekkürler

Frag güzeL.

Önce sövüp sonrada banLamak oLmaz ama demi beyLer!!

qzL fraq tebriqLer...

Deniz Derken Tmm Deniz Tam Tebrik Edilecek Bir PLayer Fakat Bu Cfg Ve Bu Frag Che nın :S Anlamıs deiLim Tazmanya Anlatırmısın ?
denizin konusunada yorum yapıyodum.isimleri karıştırdım :D

süper fraq Basarılarının Dew***** dılerım Mert kardess Bn mafsaL :)

Che bu arada O kufur edıp banlayan admın Kanult10 dur :) bu da bılgınıze ...

Nb kral oldu, teşekkürler (:

Geri