-r[A]d!oN~ <K1nq> ws -WasNeu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasneu!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hLL Kerim Radion Sanada Son Sözüm Gh Olmayınca Bişi Yapamıyorsun ;)

reaL almaya korktugn ws yi mi koydn ? o.O

hahaha komıksınız sız sadece guluyorum real almak fark etmez ben sonradan degısmedım kı nıckımı ? sızde fatıh yalakalarısınız :D yenı turemıs bebe gelmsı bana burda yok real almadın yok bılmem ne tasası sana mı dustu :D so da yen dıor fatıh so kasmaya yenı basladı sız cs bırakmaya bu kadar meraklıysanız bırakın ole fatıhın gazıyla buraya gelıp post kasmayın ben kendımı bılırım fatıhınde tarzını cozdum artık ona kolay kolay yenılmem ! so falan fark etmez benım ıcın ondan daha fazla socl kastım pıngım gecer gecmez yapacam korkum yoktur kımseden o cs bırakcam dıenler hepınıze bıraktırcam cs yı

Teşekkürler

Mendil İsteyen? geLe mal kerim

Saol Mal kankam .d

eyw Kanki .d

herkse dıyorum gelsın cs bırakmasına ws her kesın gozu onunde atarım ?

atacaz kactıgım yok fatıh pıngımın gecmesını beklıyorum ben senı her alanda ezerım ! buraya gelip boş yapma zamanı solıcem ıstedıgın kısı gelsın ızlemeye sonra gelıp bos yapma burda

kesın oledır ondan engelledın demı bot :D ah abım ah ogrencen zamanla.

yediremıyorsun bole konusuyorsun gıt anca arkadaslarına gaz ver gelsınler burda post kassınlar msn den kufur edıyorsun dıe engelledım cs hayatının yarısını 3d ıle kastın daha burda konusuyorsun Laf kalabalıgı yapma sınırınden laf sokmaya calısıyorsun bı yere varamassın fatıh benı caydırcanı mı sanıyorsun ping var herkez bılıyor 65 den asagı ınmıyor yoksa sımdıye susturmuştm senı

atacaz kactıgım yok fatıh pıngımın gecmesını beklıyorum ben senı her alanda ezerım ! buraya gelip boş yapma zamanı solıcem ıstedıgın kısı gelsın ızlemeye sonra gelıp bos yapma burda

kerim sen kumda oynarken fatıh le bız cs oynuyorduk pasam sen kafanı yorma 2 gunluk adamsınız surada gıderlı gıderlı konusmayı bırak

Ya CandeLLa daha 6 aymı 7 aymı önce piyasaya cıktın ? rAdion kendine çok güvendiğine göre emin ellerdesin ;) Tekrardan Diyorum Mendil?

helal gardaş

Ya CandeLLa daha 6 aymı 7 aymı önce piyasaya cıktın ? rAdion kendine çok güvendiğine göre emin ellerdesin ;) Tekrardan Diyorum Mendil?

7 senedır oynuyorum ne 6 7 ayı ? dunku sen daha dunku boksun bebe gıt kumda oyna cs senın neyıne ?

Emre bak senın söle bi huyun var gelirsın atarlı atarlı konusursun anama soversın 2 gun sonra msn de kanka nassın falan şakalar yaparsın bak olum bu huyundan vazgec ona buna yalakalık yapacagına kendın ıcın konus senınde ne bok oldugunu bılıyoruz 7 senedır cs kasıyorsunda cok mu kıngsın napıyım yanı 7 sne kastıysan bana mı kastın gelıp burda bosuna post kasma ha ben kumda oynarken fatıhle cs oynuyormusnuz ya devam edın sız oynayın cs nıze ben kumda devam ederım :)

Geri