-r[A]wenche ~ v3 gelsinmi ?

0
EXE RANK

wsxfatih12

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
wsxfatih12
Buraq arkadasımızın yaptıgı -r[A]wenche ~ v2 cfg güzeldi istek olursa -r[A]wenche ~ v3 koyacakmıs bende onun için yapıyım dedim istek olursa koyucak :)

v3 ü Bayağı Bi Uğraşmadan Koyma.Diğerleri Pek Hoşuma Gitmedi . Çok Uğraşda Emeğinin Karşılığını Alasın .

v3 ü Bayağı Bi Uğraşmadan Koyma.Diğerleri Pek Hoşuma Gitmedi . Çok Uğraşda Emeğinin Karşılığını Alasın .

Emredersin :) sen beqenmedin 128381381 kisi beqendi tek senın zevkine qöre yapamacam. xD

yorumun ıcın tesekkurler XD

v2 İlgi cok Olursa hemeN v3 paylasacaqıM v3 oyle boyle deqiL kmseede y0K kardesim.

Emredersin :) sen beqenmedin 128381381 kisi beqendi tek senın zevkine qöre yapamacam. xD

yorumun ıcın tesekkurler XD

v2 İlgi cok Olursa hemeN v3 paylasacaqıM v3 oyle boyle deqiL kmseede y0K kardesim.

Bütün Yorumlara Baktım . Hepsi Fake Hesap :)

bak ne dio fake felan ne iş :p

bUqrA avatarımı çalmaya utanmıyonmu len.

Evet Var Sıkıntı, Kaldır .

:D harbi calmıs :D:D

Bütün Yorumlara Baktım . Hepsi Fake Hesap :)

xD imzamda msn adresimi verdim... süphesi 0laN eklesiN 'rawenche' tanıyaN hanqi msn kullandıqımı daima bilir...

Neden farklı k.adı kullanıyorum ! .. rawenche adında k. ismi banlandıqı icin.. :001_cool:

Hadi hacım lafı dolandırma kaldır şu avatarını ...

buqra istek var cfgni paylasabılırsın :)

Alee Banlanan Üye Yeni Hesap Açınca +3 Ay Daha Banına Ekleniyormuş . Gereğini Yap Kanka İsterSen Jocker'e SoR .

DostuM ben zaten eski hesabın pesinde deqilim olmamda zaten.. qereksiz topik kasma yol aL :lol:

Geri