R3[q]u3[s]T FRAG BİLGİLENDİRME..!!! <Req to Req `>

arkadaşım fraglarını gösterim diyosunda iyi bir oyuncu zaten fraglarının ss ni çekmez benim bildiğim kendini çok iyi sanıyorsun arkadaş kendine reklam yapıyorsun kimse burda tenezzül edipte senin o berbat nickini requestmidr nedir onu almaz tamammı ancak kendin şöyle yaparsın girersin kendi nicklinlen dandik oynarsın kasamazsın ona buna küfür edersin kendine fake dedirtmeye çalışrsın benim bildiğim böyle kardeş yani anlicağın yok fakeme küfür edin filan laflarına son ver bence

ilk önce ağzını topla bilen biliyor kendini kasma ;) 2.: ben sw ye girdiğimde o anda fakemde sw de oluyor ;) öyle ss çektm ;)

ilk önce ağzını topla bilen biliyor kendini kasma ;) 2.: ben sw ye girdiğimde o anda fakemde sw de oluyor ;) öyle ss çektm ;)

seni bilen biliyor öylemi tamam vs ye geliyormusn ama şu klasik lafını kullanma tamam sen yenersin abi hesabı yapma socl cfg li farketmez kardeş kralsın ya fakelerin hergün çoğalıyo ya

ben sana bişey dim o fake dediklerinde sensin kardeş oke kendini daha fazla rezil etme ben saygılıyım bu konuda sen şu nb deki en berbat kasan oyuncusun üstelik milleti kandırıyorsun yok bilmem 20 fps de oynuyorum 100 olsa neler olacak gibisinden

arkadaşlar söylüyorum kim 20 fps de oynayabilir allah aşkına ya ....
bu arkadaş sürekli diyor 20 fps de ancak bu kadar işte falan filan anlamıyorum ben ya

seni bilen biliyor öylemi tamam vs ye geliyormusn ama şu klasik lafını kullanma tamam sen yenersin abi hesabı yapma socl cfg li farketmez kardeş kralsın ya fakelerin hergün çoğalıyo ya

ben sana bişey dim o fake dediklerinde sensin kardeş oke kendini daha fazla rezil etme ben saygılıyım bu konuda sen şu nb deki en berbat kasan oyuncusun üstelik milleti kandırıyorsun yok bilmem 20 fps de oynuyorum 100 olsa neler olacak gibisinden

arkadaşlar söylüyorum kim 20 fps de oynayabilir allah aşkına ya ....
bu arkadaş sürekli diyor 20 fps de ancak bu kadar işte falan filan anlamıyorum ben ya

ya kardeşim valla senle uğraşamam ya çoğu kişi fps konusunu söledi bana consola fps_max 101 yazdım ole ss cektm hala fps aynı ok ;) bnm pc dandık software 54o-... oynıorm ok;)

Geri