R3[q]u3[s]T* ve *Ker']['enKeLe* PUB KASARKEN .... :):)

birazda bana yorum yapın bu arada el başı 1 değildi ozanınki başka bişeydi :D:D:D:D:D

tabi cnm çaktırma :D sus weqeqewq

Kertenkele aka aka bi hal olmus baksana adam kinq :D

mustafa benım kanka o cok deli oynar o sw girince swde adam kalmıo kımwar kımyoq alayı kaçıo:D:D:D Sw adam kalmıo :D:D adam king deil professional king ben mustafa gibi oynayan yanı kertenkele gibi görmedım
kim war kim yoq alayını ezer

3d cılerın wallcıların aımbotcuların cfg cılerın karmancıların ghostcuların mekanına hosgeldınız wher aryou from kıngofcs.com sız ancak orlarda kendınızce kıng olabılırsınız yavrucuklarım kıng sanan ama 5 para etmez playerlersınız o gercekde basda yazıyor :D:D

Eyw Ama 3D duvar Varsa Burda PayLa$ıLırdı Bence .

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

3d wall falan bahane koçum hertürlü ss alırım o ssleri sana ....

valley senin kankanımda tanıyamadım ya kendini tanıtırmısın kusura bakma :D

ya 0 24 e 0 değil ya cfgyle ne alakası war yanlış çıkmış ss :D

siz 3d wallhack olsanız ne yazar kıngofcu ezolar cfg master ler sız cl_bob suz cfg sız bugsuz bunny sız admmı vurabılırsınız lan he kus bıle vuramazsınız madem okdar poponuza guvcenıosunuz su ezık kıngofcs neden socl 3 .7 koymaz neden vallhack engelleyıcı koymaz neden bug engelleyıcı koymaz neden duck engelleyıcı koymaz he he sızın gıbı 0 16 yas gurubu rahat rahat ahkam kessın kendını kıng sannedsın dıe koyamaz cocoukum sizde kendı yas gurubunuzda kıng ım dıe gezıonuz aferım devam edın boyle

yaşım 19 keita socl ip wer ws atalm =) bu arada ora kingof deqiL gençkafe at kafası

Mustafa hangi sw de kasıo görüyon mu Kertenkele yi ?

adam gıbı konus sutlac bebe bebelac alırım aklını sen yolun basındayken bız o yollardan gerı donduk tur atıoduk ezık genckafeymıs pokluya bak sen

Ekran ayarı duzeLt qeCer O fpS Ben sımDı Konuda Rate fLn pRogramı payLastım

Hemde sana kımSe deıo yanı fPs 16 yaP Die :D

ölüsün 0 yazıyor ya c4 patladı diicem ama 3 -4 adam ölmüş c4 o kadar kolay patlamas yani ßi doLevera Var:)

hll kardeş 19 fps ıle zor ole yapmak hll

Geri