R4.Cfg Aim ak47,m4a1,usp,deagle,awp Geldi..Aim Değil Ondanda Öte!Ak47Aim M4a1 Show!

Tesekkurler R5 serını beklyıorum ne olur cabuk :D cfg guzelmıs

hakan57 Bana gelen özel mesajlardan bıktığım için cfg yapmayı bırakıyorum.Artık Bıktım r5 çıkart çıkart Sabretseydiniz 15 şubatta koyacaktım.R5 Hazır ama koymayacağım cfg sildim.Saygılar.. Bu Benim Son Cfgm Artık İlerde Cok Yoğun İstek Olursa Tekrar Başlayabilirim.

Sen bılırsın ama Kandırıyosun mılletı oluyo bu yogun ustek uzerıne koyucam dedın mıllet yogun ıstegı gosterıyor saten r5 koyarsan sevınırım ama karar senın bu arada r4 Ak47 ve colt da yanı otamatık ve yarı otamadık sılahlarda ıı Deagle de kotu r1 nın deagle ayarlarını r4 de koydum cok ıı oldu cfg ısıme yarıyor yınede soaol jer sey ıcın +rep

qüzele benzıor Ama Defim`` :)

Saolun Yorumlar İçin Arkadaşlar.

teşekkür ederim Devam eTmen dileğiyle , avatar güzelmiş =)

ellerine sağlık kardeşim hhergün indirip kullanıyorum cok güsel Hs Kralı oLdum xD

adadadadadadad

arkadaslar icerigi neden göremiyoru yaw

Çıldıracam ya :@hiç bir şey görünmüyo bu reklamlar yüzünden beyler.Allah aşkına birisi bana pm atsın :S :S

eyv biladerrriim D:

PayLasım ıcn saoL ama DenemiceM x)

paylasım ıcın ty

Önemsiz Beyler. Profilimin Altındaki Teşekkür Ete Basmanız yeterli :)

paylaşım için saoL.

Paylaşım İçin Saol

eyw. ql lınk kırık

Xdreaqs kardesim neden calismayan upload sitesinden veriosunuz .sss konu kilit

Linkler calısıyor...!

Cfg Cidden Serimin En güzel cfgsi bana görede şuanda bunu kullanmaktayım 1800ü aşkın download sayısı ile kendisini belli ediyor.

Geri