Radion Ağla xSxS Jupiter Ağla xSxS VS GAMETEACH :)

2
EXE RANK

ayyas_tr

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
etretresjun.blogspot.com
ayyas_tr
Radion kanka cok super oynuyon banada ogret jasdjfsajfsa

1qmt3.jpg

TS GEL YİNE BEKLERİZ

1qmvf.jpg

burda soluyorum senın gbı 1.6 uzun zamandır degıl gecelı 2 gun oldu. ama sunu bıl 3 ay oynıyayım senın gbı 10 tanesı gelsın :) onlarada gıderım.

onun 2 gun oynamayla alakası yok ben ılk 1.6 gecısımde hatta ılk macımı gameteac clanında atmıstım 22 frag + tk atmıstım yanı kac gun oynadıgınla alakası yok 1.5 oynuyosan 1.6 da kasarsın

valide sultan derken ? biraz terbiyeni takın.

Seviyeli yorumlar yapın. şurda attıgınız macı gostermek ıcın mı konu acıyonuz ananıza bacınıza sovmek ıcınmı bellı deıl.

valla wasneu :D sen rahat ol anlıyonmu sen cs ılk basladıgın gunden berı kıngsın onu bılıyorumda :D ben ole dırek kıng olamıyorum

Kerim aLLah aşkına ya arkadan qeLıp frag atcaqına önden qidip fedai oL qüLüm Feyk adamLarLa atıp yenılırız REAL oLup AzraiLin oLurz Kafanı yorma

seawow|0nnur.canN

Onur Ciddi Misin ?

Kerim 0kadar macımıza qirdin we eLde ettiqin sadece frag kasıosun ama brz serı oynasan daha ii oLur bizde 1.6 qeçeli 2 hafta olcak nerdeyse ama coqu mactandada ban yedık o noLcak ?

onur. bos. bu wasneu 1.5 de yanımdan gecemezdı sımdı 1.6 kralı olmus.

Sımdı cogu mactan dıosnda ben her gırdıgım mactan ya guıt attırıyorlar ya ban atıyolar o nolcak ? bende senelerdır 1.6 oynamıyorm 2 ay falan kastım tekrar 1.5 oynadım suan tekrar 1.6 basladım ama fark eden bısı yok oynayan her yerde oynar

:) yapck bsy yok Fatihim doqrular bnLar .)

ya fatih kendını kral mı zannedıyosun mac ws lerıne bak eskısayfalarda wasneu ws radıon var 17-2 ok dahada yazmana gerek varmı sence ? senı sıkleyen yok hadi qq

Aynen fatihim .d

yıl oldu 2013 hala bir frag atıp öbüründen üstünüm davası var.

Nese Dahada yazıp adamın konusuna post kasmaya gerek yok. Başarılar GameTeach Clanına

yıl oldu 10.01.2012 hala kazanınca karşı tarafı ezme,küçümseme davası var.

Maçtan sonra ts geldiniz birde :) Neyse aile daarcığınız baya genişlemiştir ben konuştuktan sonra :)

GameTeacH clanına başarılar . x | clan 1.5 de Draq0n un clanı deil miydi ?

Geri