Ram alacam ama ne yapmam lazim

1
EXE RANK

-Rust`ezE.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Rust`ezE.!.
Arkadasşlar Ram almak istiyorum ama Pcme hangisi uyar hangisi uymaz bilmiyorum fakat bazi yerlerden araştirm yaptim slot tipi ddr2 hangi ram olur uyar önerilerinizi bekliyorum

Haaa bide arkadaslar ekran kartida alcam benim pc onboard oluyo sanirim pcde ekran karti yok agp 8x slotuymus buda yardimlarinizi bvekliyorum

2 GB Kingston DDR2 800mhz ram alabilirsin. AGP 8x slotlu ekran kartları hakkında bilgim yok.

pc kaldirirmi 2gb ? benim dier ram 533mhz 512mb ama programla bakıyorum 448 mb gozukuyor ?

Diğer ram ı kaldır çöpe at. 2 gb sana yeter. PC lerin rami kaldırmama gibi bi lüksü yok ama slotun en fazla kaç destekliyor onu da öğrenmen lazım tabi.

dier rami çöpe atarsam ekran karti nolcak benim ekran karti ramdan yiyo birde bu ram yerinde 2 giriş war ne kadar destekler bilmiyorum

En iyisi bir teknik servise gidip yardım almandır derim. Mağlum bilgisayar parçaları pahalı. Boşuna para vermemiş olursun.

Evet en iyisi öle olcak acigimi kapatip ' o günleride görürüm inş ~ Ondan snra csde fps 100 olarak akariz xD

Bak kardeşim şimdi gidip 2 GB Kingston 800 Mhz ram al tak bilgisayarına. Zaten ekran kartı kullanmadığın için bilgisayar otomatik olarak ondan 20-30 MB kullanıcaktır unboard için.

Ekran kartı al 1 GB, Ram al 2 GB yeter artar bile...

anakartın modelini yaz özelliklerine bak ddr2 ama 533 mhz , 667 mhz , 800 mhz , 1333 mhz , bu hızlarda ram ler var anakart modeline göre araştır hangisi destekliyorsa onu al boşuna paranı hiç etme

mesela anakartın 800 mhz destekliyo olabilir ama ondan daha hızlısı 1333 mhz yi alırsan boşa almış olursun desteklemediğinden ram çalışmaz bu gibi konularda araştırmadan bir şey yapma ...

anakart adini ve dedigin mhz nerden bakabilirim

CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting

buradaki programı indirip öğrenebilirsin

daha sonra max kaç gb ram destekledigine bak anakartının ona gore ramini al kendin takacaksan anakartı kesinlikle temiz bişeyin üstüne koy ve ramleri çıkarıp takarkan sağ ve soldaki dişlere dikkat et tam oturması lazım

teşekkürler

Geri