Rashead Samet Deşifre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Beyler Bu rashead Samet gordugunuz gibi her yere yardırıyor , dumanın içinde adam vuruyor , adamların yerını bılıyor , ses kasma olayı yok hile olduğu düpe düz ortada biraz araştırma yaptım buyrun gather admınlerınden rıca ettım hileli ss'sine kadar ve ban puanlarına kadar ss'yi sağolsun aldım :) Buyrun rashead Samet . Utanmadan bide Yeni steam almış admin diyiyorki o nickle bir daha gatherde görürsem yine banlarım o yüzden veled sana gather qq :D

Oooo Adam Kİngg Sağlam Hileee Hile Adı R0bomoB h4x hileyi bilmeyenler için Aşağıda Hilenin Linkini paylaşcam oda nadir çıkışlı :D

Buyrun Bilgisayarından alınmış Hileli ss :
[IMG]http://b1110.hizliresim.com/11/10/8/2005.jpg[/IMG]

Buda Ban Puanları (altını kırmızıyla çizdim): [IMG]http://b1110.hizliresim.com/11/10/8/2009.jpg[/IMG]

Buyrun Buda KuLLandığı Hile Adam zengin ağa Bu Ghost hax'dan daha pahalı okul harçlıklarıyla alıyordur heralde adminlerden ricam konuyu kapatmamalarıdır herkes ne mal olduğunu görsün :)
Kullandığı Hile izleyebilirsiniz :
XZONE REACTOR r0b0m0b h4x 1.0 for CS 1.6 Steam VAC Hack - YouTube

hll iyi biliyon tüm hileleri kardeş sızı kanka bılrdm katj la beraber tum hilecilerın sonu böle olsun ... evlatları . eskı tanıdıgım adamlar dahıl(sen)

aq salağıı anca öle kasarsın! herkese ibret bu ss!

Küfürlü icerik silinmiştir.

qL :)
aykutum helal sana kardeşim 1.6 hileci sorumlusu sensin artık kim var kim yok cıkart ortaya :)

Küfürlü içerik silindi..!

o ss yi sen çekmişin

sorunlumusun kardeşim ne kendisi cekmesi adam adminlerden oto ss alıp koyuyo anayi :D

Mesajlarında kısaltma küfür kullanma..!

adam iyi biliyor daha pahalıymış + r0m0bobda anti-screenshot ozellıgı yokmu :S

adam iyi biliyor daha pahalıymış + r0m0bobda anti-screenshot ozellıgı yokmu :S
Genel kulturumuz var allaha sukur senelerdır bu alemın ıcınde oldugumuz ıcın cogu seyı bılırız bıldıgımızlede ovunmeyız ;) gatherdaki oto ss programı bizim 1.5 turnuvalarda kullanılan dandık ss programı sandın heralde :) program adı Gn ac-Tool internetten özelıklerını arastırabılırsın !

Belliydi Kardeşim zaten Baka Baka Çıkmalar Ne Biliyim Yani Adam GRAL 1.5de Aynıydı STEAMdede sxe açıp oynayalım diyorum yok başka m1 cekin cagrıyı atın diyor :) başarı rash

Forumda hile paylaşımı yasaktır sunu söylemek gerekirse bu adamın hile oldugundan şüpheliydim tw istediğimde vermiyordu katjomandonun ben cıkarmıstım kardeşide sende "Doğuşun dediği gibi bunlar nesilden nesile "

Birdaha kısaltma küfür kullanan olursa ceza alıcak

konu yoruma kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri