Real arkadaşım ; Kes Sadece Tech ' in Cfg'si. Nb'de ilk real cfg.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SaoLasın BeraT

Sende saol :001_rolleyes:

+Repini verdim sagol paylasım için berat. :)

eyv kardeşim . hırsızlığı taktir etmeyiz ama bu tarz hırsızlıkları severiz :D

İstesen fake atarlar ne yapalım :D

Sağol Kardeş :)

gereksiz + çöp Cfg,cfg,cfg,cfg,cfg, :( hep boş ..zzZZZzz

Hadi daha iyisini sen paylaşda görelim la madem benim ki gereksiz hadi bi görelim bi paylaş :D

Cfg kullanmayan adamla konuşuyosun Hacı ben Cfg kullanmıyorum ki def geldim def giderim :D

İyi o zaman def ss koy 2 tane madem o kadar övdün kendini ? :D

İyi o zaman def ss koy 2 tane madem o kadar övdün kendini ? :D

Hafız kendimi övdüğümü kim söyledi cfg yi sevmiyorum ben def tmm koyarım :D nolcak sonuçta Def yani xD alla alla bana forumun ortasında tantana yapma ülen :D

Hadi koy görelim hadi :D Öyle herkezin konusuna öyle böyle yorum yaparsın ama benimkilerine atamazsın öğren yani :D

Hadi koy görelim hadi :D Öyle herkezin konusuna öyle böyle yorum yaparsın ama benimkilerine atamazsın öğren yani :D

Sana direk Def config atayım SS gerek yok zaten oynamıyorum :( kendi ayarımda adam olsa neyse :D kral diyoruz hile çıkıyor :D:D tmm kes bu işleri devlet su işleri bi ara atayım Config'imi napıcaksan O_? herkezin konusuna laf atarım ?? sanane usta :D

Def config atayım :D Allah bilir şimdi hangi konudan indirmiştir :D Bana ss at 50 tane config ben atıyım sana def king seni :D

Konuşmaya bi bak '' tmm kes bu işleri devlet su işleri bi ara atayım Config'imi napıcaksan O_? ''

Kesiyim gardaş tabi kesiyim uzunmu geldi ?

Def config atayım :D Allah bilir şimdi hangi konudan indirmiştir :D Bana ss at 50 tane config ben atıyım sana def king seni :D

Konuşmaya bi bak '' tmm kes bu işleri devlet su işleri bi ara atayım Config'imi napıcaksan O_? ''

Kesiyim gardaş tabi kesiyim uzunmu geldi ?

iyide ben başkasının konusundan veya kendinden config almam ki ben yaptım öle duruyor :D açtırma şimdi kutuyu xD çok post kastık az daha kasarsak atıcaklar bizi :D

Config'i sen yaptın öyle mi :D Nasıl yaptın la ? Not defteri ile mi ? :D

Veee sen böyle king oldun şimdi gelip artistlik yapıyorsun :D Etkilendim ve merakla ss'lerini bekliyorum yada def bi sw adresi ;D Bakalım konuştuğun kadar oyundada kingmisin ,d

Veee sen böyle king oldun şimdi gelip artistlik yapıyorsun :D Etkilendim ve merakla ss'lerini bekliyorum yada def bi sw adresi ;D Bakalım konuştuğun kadar oyundada kingmisin ,d

:D Hacı sen beni iyi dinlemedin galiba ben kendime king falan demedim ki sen nerden buluyosun bi kere artislik yapan kim sadece söyeldim :D sevmiyorum cfg Hafız. def takılıyoruz. sen söyle ben cevaplarım :D bende laf bol durduk yerde rezil olmayalım 34-2 ss atarsam rezil olurum :D:D:D

Geri