ReaL ~BaLyoZ* Vs Lama Luma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykut rezLLıqının konusunu actım kOş kOş fake ss hazırLama :D:D qeL qeL kanıtım war kOşşş :D
msnim hackli bunu tüm türkiye biliyor ama sen öğrenemedin tmm yenildim sana bi sus la kingsin :)

msn'ın hackLımı ? :D:D:D:d ahahhahahha yaLan atma bari $erefin icin ya$a $erefsız :D:D:D awüprpküawkrpawpk

Oduncu meteyı nerden tanıOdn ? benım hastanede yattıqımı nerden bıLıOdn ?

xquarteronun nerde oturduqunu yasını adını nerden bıLıOdn ? :D

Lan ezmeLık yapma ezmeLık :D msnden kOnusutk bunLarı msnı hack yemıs yaLancı duzembaz :D:d:D:D

lan malmısın sen ne xquarterı ne oduncusu olum rüyamı görüyorsun ? sana dıyıyorumkı msndekı ben degılım adam msn nıckıne ghost satılır yazmıs :@

msn nıckınde qhost satıLır faLan yazmıO hıkaye anLAttıqın burdan beLLı ss'Lere bak attm kOnuya.

Anca fake nıck aLıpta yenersın.

Madem deLıkanLısın ya hadı qeL bıdaha atalm herkes ızLesın uyarmı sanada ? warmı O kadar cesaretın ?

qeLemıOsn cunku bıLıOsn O adamın sen olduqunu canm benım :)

Bu kadar cocuksu dawranıOsn ışte :)

Bu ss'nın reaL oLmadıqı ne kadar beLLı cockmusunuz ?

Bakın bıkere ya benım nıckım `~LamA`LumA deqıL

`~LamA`LumA # fake işte ss neyın dawası bu ?

Lan cocuk ben bıkere Ws'me ızLeyıcı aLmadan qeLmem. Hem bende 11 tane mac sw'sı war orda burda mac atmam ben :)

AdmınLk oLmadıqı beLLı ct we t team fraqLarına bakın. YaLan oLduqu burdan beLLı :)

Bu ss'nın reaL oLmadıqı ne kadar beLLı cockmusunuz ?

Bakın bıkere ya benım nıckım `~LamA`LumA deqıL

`~LamA`LumA # fake işte ss neyın dawası bu ?

Lan cocuk ben bıkere Ws'me ızLeyıcı aLmadan qeLmem. Hem bende 11 tane mac sw'sı war orda burda mac atmam ben :)

AdmınLk oLmadıqı beLLı ct we t team fraqLarına bakın. YaLan oLduqu burdan beLLı :)

Kardeşim Bari Açık Verme Yaw :D Ws De İzleyici Alma diyorsun demekki Vs Atmışsın :D :D

ıyı oku dıyorum kı ws'de ızLeyıcı aLmadan qıdıpte ws atmam dıyorm ıyı bak.

nıckte benım `~LamA`LumA deqıL `~LamA`LumA #

Buda kapak oLsun aykutcuLara. hadı by.

Sen Kim AykutLa ws atmak kim aLLaH aLLah :D

:D:D Tamam Gülüm :D Konuştukca Batıyorsun Nese qq Sana :D

ben mı batıyorum ? :D :D:D

fake oLduqu beLLı bence aykut batıoda aykutun capuLcuLarı qeLıp burda yorum yapıO :D:D:D

ben ws'ye qıderken ızLeyıcı qotururum yanımda fake demesınLer dıye.

Ki Hatta benım nıck'mde `~LamA`LumA deqıL

7 seneLık reaL nck `~LamA`LumA #

qorenLer bıLır zaten. hatta kOnuda acmısım. Adamı yenıyorm msnden dıo kı bak smdı napıcam dıyor. 11'de yazıo haLbukı ben sabah saat 6 qıbı yatmıstım.

Bı bakıyorum nb'ye aa adam beni yenmış :D:D

yenılmek zoruna mı qıttı aykut :d

şunuda bıL ws'de senden baska 42 44 aLan ezo bı adam yOk bunuda herkes bıLıO :)

ki Ws'yı ızLeyenLerde war. xquarterOn yaLcın.

Oduncu Mete.

CastieL Ozan. BunLardamı yaLan söyLuyOr ? :D

ezOLuk ypma aykut kınq'm dıye qezınme Orda burda. He madem sen deqıLsn O. qeL herkes izLesın yenıden ataLm bakaLımda O zaman fake dıyebıLcekmısın aLLahn ezosu cs'den cakmayan ezo :)

aykut boşver bu hep böle yapıor ne yapıor ne edıor bir yalan buluor alışman lazım he he he he he dicen geccen bendım dicen olay kapancak.

ne oLdu Lan senıde yendım zoruna qıttı dımı ? :D

Öqrenıceksınız OqLm ben oqretıcem sıze bu cs'yı dunku atarLı bebeLer :D:D

Tartışma yaratan mesajlar nedeniyle konu yoruma kapatılmıştır. #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri