rejuav?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

rejuav

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rejuav
öncelikle selamun aleyküm beyler, kendime tanıtayım kısaca zaten uzun süredir forumda takılıyorum...

Adım Harun Berk Soyadım Aslan, genellikle hatta herzaman Harun ismini kullanırım Berk'i pek sevmem öyle seslenenleride sevmem :P
Yaş 17 İzmir-Bornova'da oturuyorum. Seyit Şanlık Meslek Lisesinde Bilişim Teknolojisi öğrencisiyim. Şuana kadar hiç kalmadım ama galiba bu sene kalıcam :P, 6 yaşımdan beri counter oynuyorum evden kaçıp kaçıp 25kuruşa gidip kuzenle cs oynardık o mouseyı ben ok tuşlarını yönetirdim bi masada. 2008 in ilk yılları tam anlamıyla prof. olarak oynamaya başladım 1.5'i, mahalleden bi abimiz internet cafe açmıştı ve sadece bizim içindi, hergün saatlerce ödet maçlar atardık orda geliştim ve arklarımda gelişti, izmir bornova lan game 1.liğimiz oldu. Lan game olarak internetten olsun lan dan olsun bir çok maç atıp bir çok turnuvaya katıldık. Gençk afe'de başladım, ondan sonra Cs,oyuncu'ya döndüm. Cs0yuncunun ilk zamanlarında oynuyorduk 62.68 li zamanlarında... Bi süre sonra cs0yuncu'dan sen0yna'ya geçtim. Burda çok arkadaşlık kurdum, iyi takımlarda oynadım, kötü takımlarda oynadım, çok takım değiştirdim.. 4 yıl öncesine kadar basede pusmuş arkası dönük adamı awp zoom açarak vuramıyodum bile herşey 1 yılda gelişti benim adıma ( Lan Game'de tabi bu olaylar) ve böyle. Real hayatta ise futbolu severim eğlendiğim bi spor dalı. Genellikle sivri dilli biri olarak tanınırım ama öyle değilimdir neyse çok konuştuk, herkese tekrardan selamün aleyküm..

öncelikle a.s kardeşm .. ben bu adamı Cs0yncuda kastgm dönemlerde tanıdm ve huyu olsun oyunu olsun kendisini örnek almsmdır . böyle kingler heryerde yetişmior .. Tabi oyunda agrasif oluor sinirlenince kimseyi tanımıor bagırıp cagırıor orası ayrı :d:d gülün bile bir dikeni vardır . ;) Takım arkadaşı olarak kendisiyle gurur duyuyor hep kendisine destek olacagımada süphe yok .!

as babym ;)Bu alemde tanıdıgım nadir adam gibi admlardan her ne kadar bu ara fazla takılmasakta ;);)

öncelikle a.s kardeşm .. ben bu adamı Cs0yncuda kastgm dönemlerde tanıdm ve huyu olsun oyunu olsun kendisini örnek almsmdır . böyle kingler heryerde yetişmior .. Tabi oyunda agrasif oluor sinirlenince kimseyi tanımıor bagırıp cagırıor orası ayrı :d:d gülün bile bir dikeni vardır . ;) Takım arkadaşı olarak kendisiyle gurur duyuyor hep kendisine destek olacagımada süphe yok .!

Eyvallah kardeşim, oyun bahane en önemlisi dostluk, haklısın biraz sinirliyim :)

as babym ;)Bu alemde tanıdıgım nadir adam gibi admlardan her ne kadar bu ara fazla takılmasakta ;);)

ooo :) Eyvallah kardesim :D Aynen su son günlerde çok takılamıyoruz, ama bu arkadaşlığımızın dostluğumuzun eksildiği anlamına gelmez :)

memnun oldum kardeşim

eyvallah bende m.o

Memnun oldum kardeşim.

eyvallah bende

Bende İbo m.oLdm.

Geri