'Resuscitate vs die.Foryou Sonuc belli :P

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
yenen yenmiş kimseyi tiklemez. Herkes kendi sorununu kendi halletsin.

Şu cocuk gibi İŞLERDEN KURTULUN. BAŞKASININ 3D KULLANMASI YA DA KULLANMAMASI SİZİ İLGİLENDİRMEZ !

BU ADAMDA WALL HACK YOK AMA BENDE VAR. ÇIKARN 3D MOVİE UMRUMDA OLMAZ.

Düzenleme ~`Dynac|`x

asdsad ben y0kken hLL LA Size :D

eee ghostsunuz yanlışmı team ca bideeee ghost team.

madem onLar yaLan budamı yaLan izLe ortada moviniz doLaşıo haLa cs oynuonuZ bırakın bence bu oyunu

izLede baK adamına Sonra konuŞ !!!

khaNz Oc si | SK Gaming
khaNz Oc si | SK Gaming
khaNz Oc si | SK Gaming
khaNz Oc si | SK Gaming
khaNz Oc si | SK Gaming
khaNz Oc si | SK Gaming

Kardesim bak biz 2 aydır pub kasmıyoruz full time mac atıyoruz adam fake feronun arkı 4 gün once knaka senin fakelerin cs2 de senin gibi kasıyo demişti ztn ne söylesem bos siz cs yi bosuna oynuyorsunuz biz er türlü temizis isteyen gelsin pcme girsin Kapiş ;)

Ulan zırt allahın askına 1 sfr erkek gıbı delıkanlı qıbı soyle o bızım oralardan gelıcegımızı nerden bılıyordun o Clanın Alayıu qhosT'tu ve qhost'tun bası sensın **** hıc oyle boyle deme bendede qhost olsaydı sıze el wermezdım ...!!! qhost kınq Para İle Kinq Olan Player'den Sadece 1 Örnek...

Kardesim bak biz 2 aydır pub kasmıyoruz full time mac atıyoruz adam fake feronun arkı 4 gün once knaka senin fakelerin cs2 de senin gibi kasıyo demişti ztn ne söylesem bos siz cs yi bosuna oynuyorsunuz biz er türlü temizis isteyen gelsin pcme girsin Kapiş ;)

Sana Sadece Gülüyorum.. Yazık

Ulan zırt allahın askına 1 sfr erkek gıbı delıkanlı qıbı soyle o bızım oralardan gelıcegımızı nerden bılıyordun o Clanın Alayıu qhosT'tu ve qhost'tun bası sensın **** hıc oyle boyle deme bendede qhost olsaydı sıze el wermezdım ...!!! qhost kınq Para İle Kinq Olan Player'den Sadece 1 Örnek...
Bak güzel kardesim cs oynayan herkes wentin ne demek oldugunu bilir biz bunu 1 ay once öğrendik aklımıza o zmn geldi went kullanmaya basladık ztn bu alemde kimse vent kullanmıyorum demesin nyse vent kullanıyoruz öldüğümüzde yerini söylüyoruz ayıktınmı ?

Tebrik harici Post kasma..!

Bak güzel kardesim cs oynayan herkes wentin ne demek oldugunu bilir biz bunu 1 ay once öğrendik aklımıza o zmn geldi went kullanmaya basladık ztn bu alemde kimse vent kullanmıyorum demesin nyse vent kullanıyoruz öldüğümüzde yerini söylüyoruz ayıktınmı ?

Tebrik harici Post kasma..!

Kardesım Her SEFERİNDE BANA VENT DEME ULAN HER VENT KULLANAN KINQ MI OLUYOR :@

daha 1 aya kadar isminizi biLen yoktu.Şimdi 1otL verip king oLdunuZ değiLmi sizin gibiLr oLmasa nadir aç kaLcak vaLLa

lan bu nadir diyonuz kim bu ya gelsin yüzleşelim tanımam etmem Nadir kimse gelsin konusalım ya kim bu nadir olm deli ettiniz lan beni yeter artık ghost fln adam olun az oynamayı bilmiyorsan yorum atma

lan bu nadir diyonuz kim bu ya gelsin yüzleşelim tanımam etmem Nadir kimse gelsin konusalım ya kim bu nadir olm deli ettiniz lan beni yeter artık ghost fln adam olun az oynamayı bilmiyorsan yorum atma

sEN cOK mu bılıyorsun qhost k1nq :@ hile ile herkes kasar bunu kafana sok gecen gun clan macındakı adamlarıda gorduk crossları free takılıyordu

benim agızımı actırma olm bak ghost diyorsun hala zeka yasın kücük belli tebrik harici post kasma :@

benim agızımı actırma olm bak ghost diyorsun hala zeka yasın kücük belli tebrik harici post kasma :@

Senın Yasın KAc 10 en fazla 14 hltv goruntuleır ızleseydın gorurdun clanın ne halt oldugunu zaten senın ne halt oldugunu bellı neyse qhost k1nq helal yendınız

Havan kime ? Daha dün bizle yaptığınız maçta qRotesquede, saydan jo jo aimsin diye agLıyordunuz .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri