~ robbery v4.0 h4x | pLus pRemiUm / siLent a1m / norecoiL / / waLLdan dahada better

0
EXE RANK

~ robbery`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.formspring.me
~ robbery`
ÖnceLikLe Siz DegerLi DostLarima İyi GünLer diLiyorum ve cFq yi anLatmaya basLi0rum ! [ robbery v4.o Harika YENİ ve TAZE oZzeLLikLeR !]

CFG OZELLİKLERİ

+ AIM

+ SXE GECEN SAGLAM ALIASLAR

+ NORECOIL AYARLARI

+ BOB AYARLARI

+ DUCK - JUMP - BH AYARLARI

+ YENI SETBURST AYARLARI

+ SOCL GECIREN BIR COK AYARLAR

+ SILENT RUNNING

+ HD GORUNTU AYARLARI

+ FAST AWP AYARLARI

+ SPECIAL AIMING AYARLARI

+ OMEGA AYARLARI

+ BADBOY AYARLARI

+ OGC FIGREBIRD AYARLARI

+ AK18 AYARLARI

+ HITBOX AYARLARI

+ FURIOUS HEAD AYARLARI

....

Gerisi Configin içinde dene ve gor.. ( NOT : Ayarlarin hepsi configin içinde vardir inanmayan bakabilir...

CFG AÇIKLAMALARI

Kod:
~ Kasmayan , En düşül özellikli bilgisayarlarda bile donma , loss , choke yapmaz. ~ Ping Minimum Şekildedir. ~ Socl , sXe , UCP kiran geniş ayarlar bulunmaktadir. ~ Bob Ayarlari sXe'den geçmektedir. ~ Görüntü Ayarlari Orj. Counter-Strike Ayarlaridir. ~ Kullandiginiz silah geri tepme yapmaz. ~ Aim ( Crosshair ) kitlenmeden düşman öldürebilirsiniz.....

CFG KULLANIMI

1) Dosyayı klasöre çıkartın.
2) Klasördekileri cstrike ' nin içine atin.
3) Oyunu açın ve konsolu açıp exec robberyv4.cfg yazin
4) Servere girin.
5) Konsolu açın.
6) exec bob.cfg yazin

LINK :

Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

İyi Oyunlar Dilerim !

acıkLama quzeL ama denemıycem ;)

hayatımda ilk defa böyle cfg özellkleri gördüm O.o Sanmıyoorum 2-3 Tane Atmışssın Kafadan Heralde :D

+ AIM
Aim kafaya nişan almaktır bunu cfg yapmaz sadece bileğinle yaparsın, Şu norecoil kodu yardımcı olur sana bilmeyenlerde sanarki cfg sayesinde hs oranı arttı :)
Örnek verirmisin sxe nin engellediği şeyi kırdığına dair bir kaç ayar :)
+ NORECOIL AYARLARI
Tek yararlı bu kod gerisi yalan, Bu kod işe yarıyor.
+ BOB AYARLARI
Duck, Jump ve bh yi defaultda'da yapıyor herkes.
+ YENI SETBURST AYARLARI

Ayarlardan örnek verirmisin? :)
+ SILENT RUNNING
Türkçesi sessiz çalışma ne işe yarar söylermisin? Ben ilk bakışta sesiz yürüme olarak anladım zaten normaldede Shift e basınca sesiz yürüyor eğer bu ise :)
+ HD GORUNTU AYARLARI
gl_max_size arttırınca galiba görüntü kalitesi yükseliyor fps düşüyordu bu galiba herkes default'dada yapabilir, Bu özellik olarak görülmez bile insan sens'i de 1 komutla yapıyor bunuda o zaman sens ekle onuda özellik olarak yaz :)
+ FAST AWP AYARLARI
Daha mı hızlı ateş ediyor hahaa yoksa, ateş ettikden sonra daha hızlımı tekrar eteş ediyor?
Özel aim ayarları hmm ok.
+ OMEGA AYARLARI

+ BADBOY AYARLARI
:D
+ OGC FIGREBIRD AYARLARI
what?
+ AK18 AYARLARI
what?
+ HITBOX AYARLARI

+ FURIOUS HEAD AYARLARI
Öfkeli kafa atışı hmm ok.

Cfg süper Baktım

yorumlar icn sagolun

çok merak ettim bir iyi diğeri kötü diyo bakalım hangisi doğru

+ AIM

+ SILENT RUNNING
Türkçesi sessiz çalışma ne işe yarar söylermisin? Ben ilk bakışta sesiz yürüme olarak anladım zaten normaldede Shift e basınca sesiz yürüyor eğer bu ise :)

Anlama özürlü isen anlatıyım..Çok bilmis..

Shift'e bastıgında yurur..

Silent Running yazıyor ingilizcen mi yok bot run kosmak demek sessiz koşma yani oynunda giderken sesin daha az cıkmasını saglıyor..

Yerlestimi sogan beynine boT ?

Anlama özürlü isen anlatıyım..Çok bilmis..

Shift'e bastıgında yurur..

Silent Running yazıyor ingilizcen mi yok bot run kosmak demek sessiz koşma yani oynunda giderken sesin daha az cıkmasını saglıyor..

Yerlestimi sogan beynine boT ?
oy oy oy ufaklık ağlama sakın ol şampıyon sesiz koşmakmış bak bak ezmeye, anca senin gibi zavallıları kandırır esl, gather in ne oldğunu bilmez kuş beyinli cfg lerle uğraşır, hadi uza fazla zamanımı harcadın..
Sen pub oynarken biz türkiyenin en iyi oyuncularıyla muhattabız adeks internet kafe gel dreamhack türkiye finallerini, izlede bişeyler öğren cs hakkında anca sesiz yürüme uçma bunlarla kafamı yorma benim ufaklık..

+ AIM
Aim kafaya nişan almaktır bunu cfg yapmaz sadece bileğinle yaparsın, Şu norecoil kodu yardımcı olur sana bilmeyenlerde sanarki cfg sayesinde hs oranı arttı :)
Örnek verirmisin sxe nin engellediği şeyi kırdığına dair bir kaç ayar :)
+ NORECOIL AYARLARI
Tek yararlı bu kod gerisi yalan, Bu kod işe yarıyor.
+ BOB AYARLARI
Duck, Jump ve bh yi defaultda'da yapıyor herkes.
+ YENI SETBURST AYARLARI

Ayarlardan örnek verirmisin? :)
+ SILENT RUNNING
+ HD GORUNTU AYARLARI
gl_max_size arttırınca galiba görüntü kalitesi yükseliyor fps düşüyordu bu galiba herkes default'dada yapabilir, Bu özellik olarak görülmez bile insan sens'i de 1 komutla yapıyor bunuda o zaman sens ekle onuda özellik olarak yaz :)
+ FAST AWP AYARLARI
Daha mı hızlı ateş ediyor hahaa yoksa, ateş ettikden sonra daha hızlımı tekrar eteş ediyor?
Özel aim ayarları hmm ok.
+ OMEGA AYARLARI

+ BADBOY AYARLARI
:D
+ OGC FIGREBIRD AYARLARI
what?
+ AK18 AYARLARI
what?
+ HITBOX AYARLARI

+ FURIOUS HEAD AYARLARI
Öfkeli kafa atışı hmm ok.