Rodi&mood pc sine girdik ve neler var bakın :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan foralife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgisiyarında çıkmış şaşırdım ama kullanmıyor tanıyorum fatih böle işlerle uğraşmaz

Deşifre akar yazık lan yazık. :lol:

Lan ben bişeY diYemiYorum ALLAH war Yukarda ne isTiosanız Yapın.

Cidden Bu Fatih mi ?

Ayko reis ınde dedigi gibi Fatıh urasmaz boyle ıslerle

yaLandır La bu .

Rodinin Pc Girdim Baktm Adam Temiz Ama Daha Önceden Ne OLmuş Ne Bitmiş Bilemem Bu Ss Fake Diyorsn Ama Herşey Birebir Aynı Bunu Anlamadım bir Yerde Bile Hata Yok Eywllah Kardaş Girdik Baktk Bişe Yok Diyecek Bişeyde Yok ;)

eYv BuraĞım ÇekemeYenler çaTlasın ;]

2 günlük kingler :)

valla biliyodm bunun hile oldunu bu adamın hile oldunu anlamak için pc sine girmeye grek yok oyunda belli ediyo zaten kendini

lan rodimod fake ss diyon sımdı msn qecmısını kopyalatırma buraya aım wallhack qhost mübarek her şey war aqa :D

kopyalasan lan allah rızası için kopYalasana olum siz karakTersizsiniz lan

La bos işlerle uğrasıyorsunuz . Ben adamı yakınen tanıyorum benım yanımda gozlerımın onunde kastı adam orda benım gordugum sekılde oynayan adam hıleye ıhtıyac duymaz vardır bır numara BEN INANMIYORUM ! FATIHIM TAKMA KARDEŞİM ....

eYv qardaşım.

haah :D ne uğraşıyosunuz böyle işlerle adam regeditten silmiyo bilmiyo bunlar da ss alıyo. uğraşmaya deymez

Konuda adam akıllı tartışmamaya devam ederseniz kitlenecektir !

Rodinin Pc Girdim Baktm Adam Temiz Ama Daha Önceden Ne OLmuş Ne Bitmiş Bilemem Bu Ss Fake Diyorsn Ama Herşey Birebir Aynı Bunu Anlamadım bir Yerde Bile Hata Yok Eywllah Kardaş Girdik Baktk Bişe Yok Diyecek Bişeyde Yok ;)

Ya yok fake filan değil girdiysen eger pc ısmıne fln baksaydın emın ol aynı zaten bunlar çıkınca direk tw yi kapattı :) daha arama sonlanmadan.

Bak ben kullanıyor demıyorumda. Pc sinde çıkanlar sadece bunlar ve bunları silmenin kolay olacagını düşünüyorum bunları bulduktan sonra tekrar baksak ne olur bakmasak ne olur.

saçma konu adamda wall olsa sizin pc sine girmenize izin verirmi nerden belli onun pc si olduğu ya seninki ise :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri