roi J` inançsızlığı buyrun göreLim :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
waLLa Kardesım beN tagmıorum o cLanda cıktım ayıktınmı hmde sn bnm aLLaha kufur ettıqımı duydunmu ?

Yeter Artık Bidaha Küfür Eden Olursa Konuyu Editlicem ve Küfür Edeni Banlıcam
Küfür Etmeden Eleştirin.

bnı konuyu paylasanlara sor onlar ıı bılır ok bebeım .d ayıktınmı

Sanane lan dinsiz istediğini yapar :001_cool:

Herkes her yerde her istediğine istediği gibi küfredemez koçum biraz aklınız oLsa.
Süpriz yumurta yine çıktı ehhehe .d

Dinime laf edeceğine tüm küfürLerin günah olduğunu biL.3 dk önce ibo saydırdı msnde ;) Güldüm geçtim sadece ikinize ;)

kaRdesım ettıLerse ettıler obur dunyada o cekecek acısını bızene yanı hmde mesuta sorun bnı arkadasın tekı bna dınsız dıoda

Arkadaşım weledlerle uğraşmayın etmişse etmiş .

matrakan veledi sen ne saçmalıyon ya bi clan gel bi de cfg at diye yalvaran bebeye bak hele :D kayıt da var atim istersen uyarmış seni ve senin gibi bebeleri. real topla 1v5 haydee...

bu clanda casper diye biride var o buranında moderatörü ayrıca o bana geçen gün bi bat dosyası verdi aç bunu dedi içinde neler var neler dedi ilk önce sağ tıklayıp düzenleye bastım içinde voast arkadaşımızın pc çökertmek için yazdığı kodlar vardı bunların hepsi böle :@

Oha Adama Bak :D

Adam Görmeden Duvar Tarıyor :D

bende paylaştım rezillik ilk def derler sonra cfg sonra 3d yada ghost

Söylencek çok şey varda bu 2sine söylenmiyor burda işte.

rezillik diz boyu

Anca Nadir Para Kazandırıyorlar Bana Göre Ghost Olacagına Ezik ol Daha iyi Nadir Bu Ghost Sata Sata Villa Almıs Diye Duydum Yalanmı Doqrumu Bilmiyorum

Yasak demeniz çok saçma içindekinizi serbest bırakın ! :D

sanane kardeşim adam inanmıorsa napacan öldürcenmi sanene

MeseLe o değiL... Adam inanmıyosa da küfredemez. :001_cool:

sizene kardeşim ediosada kendine edior size ne edicek alahım ya çoluk çocuk böle konuş açıyor saçma sapan yanii nb de artık tadını kaçırdı biraz dikatli olun adminler

sizene kardeşim ediosada kendine edior size ne edicek alahım ya çoluk çocuk böle konuş açıyor saçma sapan yanii nb de artık tadını kaçırdı biraz dikatli olun adminler

sen ne saçmalıyon ya :drool: banane 3-5 bebe NB nin tadı kaçmış . nb ne ya söler misin bana ? buraya gelenlerin %80 i dalga geçmeye geLiyo eğLence oLsun diye. kimsenin umrunda mı sanıyosun burası :001_rolleyes: Çok eğLeniyorum burdakiLerin konu ve mesajLarını okudukça...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri