RuizonSha > Rednosa`` vs descreption| hArry*

Lan karaktersiz insan ben senden 1 kere cfg istediysem .... msn bile ekli deil bebe + Body dediğin koşma falan demişin ya ben senin ağırlıgın kadar aletlerı kaldırıyorm oradan atıp tutma . Velet seni kime sorarsan sor tanırlar rahat ol sana tavsiyem bidaha çıkma karşıma ;)

:D:D:D:D:D Mendil veremmi? :D Aheeyyy :lol:

uw akmış harry

sana ağrlığın kadar bi aLet werirdm konyada oLsan rednose botu?:D:D yenLdn bu kadar agLama bari eziq herif seLpak qetireym istiyosan?

Çocuklar kendilerini belli ediyor ;) Frousherz büyü gel ufaklık muattabım deilsin . Maçta ezdiğim günleri unutma en yakın zamanda gelin maç atalım ifadenizi alalım sonrada senlede harrylede ws atarız koyarız hepsini bakalım kim eziyormuş ;)

Çocuklar kendilerini belli ediyor ;) Frousherz büyü gel ufaklık muattabım deilsin . Maçta ezdiğim günleri unutma en yakın zamanda gelin maç atalım ifadenizi alalım sonrada senlede harrylede ws atarız koyarız hepsini bakalım kim eziyormuş ;)

Ya sus çocuk 2132108378127851287512851683682187312320813213821778480 tane bahane buldun yediremediğinden. Yorgunmuşmuşda oynayamamışmış. Sanki colt'u bu taşıyor. Yıkıldın işte 2 kere ne uzatıyorsun ? Hey Allah'm ya :D

Ya sus çocuk 2132108378127851287512851683682187312320813213821778480 tane bahane buldun yediremediğinden. Yorgunmuşmuşda oynayamamışmış. Sanki colt'u bu taşıyor. Yıkıldın işte 2 kere ne uzatıyorsun ? Hey Allah'm ya :D
adam o gün taş taşımış colt o yüzden ağur gelmiş :(

bebenin abii jiLet bizi her macta qH die banla sonra ağLamış oLan biz oLuruz büyü gel ufaklık:)

adam o gün taş taşımış colt o yüzden ağur gelmiş :(

Ahuahuahu :D

Benim kilomda ağırlık kaldırıyormuş. Ulan ben senin kilon kadar ağırlığın üstüne seni koyar kaldırırım :lol:

berat knka şu bebeLer biraz dengimizde oLsaLar bişide demiycem ama yazık işte bebeLer:D

Saolun başarılar için.

Salla kanka büyüyünce anlarlar büyüklerine saygıyı. (:

güzel başarılar

Geri